Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Volledig adaptief oefenen dankzij unieke technologie

Extra oefenstof naast je methode verrijkt, verdiept en zorgt dat de stof beter beklijft. Helemaal als de oefenstof is afgestemd op het niveau van de leerling. Want oefenen op je eigen niveau is leuker én zorgt voor meer oefensessies. Daarom zijn onze oefenprogramma’s 100% adaptief.

Ons adaptieve systeem is ontwikkeld door een team van wetenschappers aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zonder instellingen past het systeem het niveau van de opgaven direct na ieder antwoord aan. Dus geen hele speelsessies afwachten, maar directe reactie op verandering. Hoe dat werkt? Lees snel verder.

Meten om 100% adaptief te oefenen

Zodra een leerling een opgave maakt, meet het systeem opnieuw de vaardigheid van de leerling. De volgende opgave wordt hierop gekozen. Dit heeft als resultaat dat elk kind automatisch opgaven op het juiste niveau krijgt. In de video leggen we uit hoe dit werkt.

Directe reactie op verandering

Het voordeel van deze techniek is dat het systeem continu meet en, in tegenstelling tot veel andere adaptieve programma’s, direct reageert op verandering. Zo wordt het niveau van de opgaven continu aangepast. Daarbij is het ook mogelijk dat het niveau van een kind varieert tussen de verschillende spellen.

resultaten rapportage leerlingen

Inzicht zonder toetsen

Zo zijn onze programma’s perfect afgestemd op de kwaliteiten van elk kind en creëren we de ideale omstandigheden om te leren. Bovendien hebben leerkrachten continu inzicht in hun voortgang, zonder tussentijds te hoeven toetsen. Als oefenvolgsystemen bieden Rekentuin, Taalzee en Words&Birds leerkrachten extra informatie over hun leerlingen, naast de methodetoetsen en de LVS toetsen.

Eenvoudig naast iedere methode

Dus of je nu extra oefenstof voor een specifieke groep of een hele klas zoekt, Prowise Learn is inzetbaar naast iedere methode. Opstarten is kinderspel dankzij de koppeling met Basispoort. Zo oefenen je leerlingen met plezier op school en thuis met rekenen, taal en Engels. Werken met Prowise Learn vereist geen opstartcursus, het wijst zich vanzelf.

proefmaand oefenweb
proefmaand oefenweb

Ervaar onze unieke technologie zelf

Ervaar zelf de voordelen van deze adaptieve technologie.
Start nu geheel gratis en vrijblijvend een proefperiode voor onze oefenprogramma’s. Je hebt direct volledige toegang tot alle functionaliteiten.

Start een gratis proefperiode