Met ons adaptieve meetsysteem oefenen spelers altijd op het eigen niveau en maken ze het merendeel van de opgaven goed. De succeservaring en motivatie zijn dan ook voor al onze spelers gelijk. Ook vormt ons meetsysteem de basis voor efficiëntere, gebruiksvriendelijke en goedkopere adaptieve programma’s. Lees hier meer over de werking van ons adaptieve meetsysteem.

Wetenschappelijk onderbouwd adaptief meetsysteem

adaptiviteit

Ons adaptieve meetsysteem is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en gebaseerd op het Elo-rating systeem uit de schaakwereld. Het registreert van elke speler welke opgaven het goed en fout maakt en de bijbehorende reactietijd. Met deze informatie bepaalt ons systeem realtime en nauwkeurig het niveau van spelers maar ook het niveau van opgaven. Aan de UvA is aangetoond dat het systeem betrouwbaar en valide werkt. Zo weten we exact op welk niveau een speler presteert maar ook welke opgaven makkelijk en moeilijk gevonden worden.

Volledig online en volautomatisch

online-multi-platform

Het voortdurend meten van het niveau van spelers voorkomt dat er toetsen moeten worden afgenomen. Ook voorkomt het dat leerlingen op het juiste niveau moeten worden ingeschaald. En opgaven hoeven niet vooraf getest te worden. Het systeem bepaalt zelf het juiste moeilijkheidsniveau per opgave. Dit alles gebeurt volledig online en volautomatisch. U hoeft er niets voor in te stellen.

Gebruiksvriendelijk en goedkoop in ontwikkeling

Ons adaptieve meetsysteem maakt dat onze producten eenvoudig in gebruik zijn maar ook goedkoop en snel ontwikkeld kunnen worden. We maken ook adaptieve leeromgevingen op maat. Of we kunnen ons adaptieve meetsysteem koppelen aan een bestaand oefenprogramma. In combinatie met onze learning analytics en gedetailleerde resultatenrapportages staat ons adaptieve meetsysteem aan de basis van een innovatieve en adaptieve online leeromgeving.

illustration 4 - all platforms

Uw eigen adaptieve leeromgeving?

Bekijk hier de mogelijkheden