Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Begin het schooljaar met drie nieuwe spellen!

Terwijl jij binnenkort geniet van je welverdiende zomervakantie, zorgen wij ervoor dat je leerlingen bij het begin van het schooljaar aan de slag kunnen met drie nieuwe spellen in Rekentuin. Breuken+ is namelijk vanaf vandaag vervangen door drie nieuwe spellen: Breuken, Verhoudingen en Procenten.

We proberen er elke dag voor te zorgen dat jij je leerlingen nog gerichter laat oefenen. De drie domeinen (Breuken, Verhoudingen en Procenten) krijgen daarom allemaal een apart spel. Voorheen zaten deze domeinen nog door elkaar in Breuken+.

Compleet nieuwe inhoud

Met de drie losse spellen kun je je leerlingen gerichter laten oefenen. Bovendien zijn de rapportages zo nog beter te interpreteren. Breuken, Verhoudingen en Procenten hebben een compleet nieuwe inhoud gekregen. Oude items zijn geüpdatet én er zijn duizenden nieuwe sommen, opgaven en opdrachten toegevoegd.

Voor alle gebruikers

“De spellen sluiten het best aan bij de leerstof van de bovenbouw, waarbij Verhoudingen de makkelijkste opgaven heeft en Procenten de moeilijkste. Maar zoals gebruikers gewend zijn van Oefenweb, loopt de moeilijkheid van opgaven erg uiteen en zijn de spellen niet gebonden aan de bovenbouwgroepen. De drie spellen vervangen Breuken+ in de basistuin en zijn vanaf vandaag beschikbaar voor alle gebruikers”, vertelt ontwikkelaar Chris trots.

Voortgezet onderwijs

De drie nieuwe spellen worden tijdens of net na de zomer gekoppeld aan leerdoelen, zodat in het begin van het nieuwe schooljaar de leerdoelrapportages te zien zijn. Het zijn uitdagende, nieuwe spellen, die zelfs nog op het voortgezet onderwijs gespeeld kunnen worden!

Uiteraard vallen ook de drie nieuwe spellen binnen je huidige abonnement. Je gaat niet extra betalen.