Partners

Samen staan we sterker

UvA

Oefenweb is een spin-off van de Universiteit van Amsterdam, opgericht in januari 2009 door de UvA Holding en de Programmagroep Psychologische Methodenleer van de UvA.

Oefenweb en de UvA werken nauw samen op het gebied van onderwijs en onderzoek. Voor de ontwikkeling van onze producten maken wij gebruik van een adaptief systeem dat is ontwikkeld aan de UvA. Tegelijkertijd worden de geanonimiseerde data die met onze producten worden verzameld, gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek aan de UvA.

uva.nl

Cito

Sinds 2013 heeft Cito, expert in het ontwikkelen en afnemen van examens en toetsen, een belang in Oefenweb.

De onderzoeksafdeling van Cito en de afdeling Psychologische Methodenleer van de UvA werken al langere tijd nauw samen. Zo is het adaptief systeem waar Oefenweb gebruik van maakt, ontstaan vanuit deze samenwerking.

cito.nl

Success Society

Oefenweb heeft Typetuin ontwikkeld, een online leeromgeving voor de typecursussen van Success Society. Dankzij ons unieke adaptieve systeem leren kinderen in deze digitale leeromgeving blind typen met tien vingers.

success-society.nl

EarlyBird

Words&Birds is ontstaan vanuit een samenwerking tussen EarlyBird en Oefenweb. Earlybird is een landelijk kenniscentrum voor vroeg vreemdetalenonderwijs Engels (vvtoE).

earlybirdie.nl

Cédicu

Cédicu is de ontwikkelaar van Laat eens zien!. Dit is een online leeromgeving speciaal ontwikkeld voor het Nederlandse basisonderwijs en is gekoppeld aan bestaande lesmethodes.

Cédicu is een samenwerkingsverband tussen twee partners: Cédicu Producties BV en VISOB.

cedicu.nl