Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Dag oud, hallo nieuw!

Het einde van het jaar nadert snel. We kijken met elkaar terug op een jaar waarin weer steeds meer kon en de scholen en werkplekken open gingen en bleven. We kunnen niet ontkennen dat er nog genoeg is om ons zorgen over te maken, maar toch mogen we hopen dat 2023 een mooi jaar gaat worden.

In Nederland maken we aan het einde van een jaar graag lijstjes: mooiste liedjes, nieuwsoverzichten, beste sporters, goede voornemens en ga zo maar door. Voor Learn hebben we ook een lijstje gemaakt van al het harde werk dat er door onze gebruikers geleverd is. Wat hebben jullie geknald in 2022! Bekijk de afbeelding hieronder maar eens.

We hopen je in het nieuwe jaar weer te mogen zien in de wereld van Learn. We zien ernaar uit om weer mooie dingen voor en met jullie te ontwikkelen. Zo starten we het nieuwe jaar met het lanceren van de scores voor het spel Blokken en hebben we daarnaast nog meer op ons lijstje met goede voornemens staan. Voor 2023 wensen we jullie iets goeds, iets lekkers, iets geks, iets gekkers, iets aardigs, iets liefs. Maar hoe dan ook… iets positiefs!

Learn in 2022