Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

De Boomhut, de groepsprijs voor Rekentuinspelers

In navolging van Taalzee, is er nu ook een groepsprijs in Rekentuin: de Boomhut! Spelers sparen met hun hele klas of gezin voor deze prijs. Hoe meer muntjes de groep spaart, hoe meer onderdelen van de groepsprijs zichtbaar worden. Het gemiddelde aantal muntjes van de spelers bepaalt hoeveel er zichtbaar is van de boom, het is dus belangrijk dat elke speler in de groep oefent. Per speler rekenen we alle gespaarde munten, ook de munten die zijn ingewisseld voor prijzen. Spelers kunnen dus prijzen blijven kopen voor in hun prijzenkast, dit gaat niet ten koste van de groei van de Boomhut.

Spelers kunnen de groepsprijs bekijken door in hun eigen prijzenkast linksonder op het bordje met de boom te klikken. De boom ziet er voor iedere speler in de groep hetzelfde uit.

We horen en zien graag hoe de Boomhut bij elkaar gespaard wordt. De groep die de groepsprijs het eerst compleet heeft, en dit aan ons laat weten met een foto en de naam van de groep, kan een vermelding op onze website en een leuke verrassing verwachten!