Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

De Typetuin ook voor scholen

typetuin promo screenAnno 2014 is typevaardigheid steeds belangrijker. Doordat deze vaardigheid (nog) niet tot de kerndoelen van het onderwijs behoort, wordt dit door scholen op diverse manieren ingezet. Dit varieert van het uitdelen van informatiemateriaal tot aan volledige integratie van het typen in het onderwijsaanbod.

Oefenweb heeft voor Typeopleiding Succes de Typetuin ontwikkeld. Een soortgelijke adaptief systeem als Rekentuin en Taalzee maar dan gericht op het aanleren van een goede typevaardigheid. Omdat de wijze waarop scholen typevaardigheid aanbieden zo divers is heeft Typeopleiding Succes de uitdaging om voor iedere school een passend format te ontwikkelen.

U kunt de Typetuin integreren in uw onderwijsaanbod of opnemen binnen de activiteiten van het naschoolse aanbod. De apparatuur, lessen en docent worden verzorgd door Typeopleiding Succes. Liever alleen flyeren? Ook dat is mogelijk met een aardige verdienste voor de school.

Om te bepalen welke mogelijkheid het beste bij uw school past heeft Typeopleiding Succes adviseurs die u daar graag bij helpen. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen via info@typeopleiding.nl of 013-5220579. Voor meer info: www.typeopleiding.nl.