Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Dit zijn de Oefenwebleerlingen van 2017

De Oefenwebleerlingen van 2017 zijn geworden..

Als eerste aan de slag in de klas en thuis op de bank ook nog even met de iPad op schoot. Deze leerlingen wisten van geen ophouden en maakten tot wel 36.000 opgaven per leerling dit schooljaar! Daarom hebben wij de uitgeroepen tot Oefenwebleerlingen van 2017. We stellen ze graag aan u voor..

oefenwebleerlingen van 2017Neslihan Boztas
Neslihan is een leerling van de Inspecteur S. de Vriessschool in Den Haag. Ze vindt zowel Rekentuin als Taalzee even leuk, maar de laatste tijd speelt ze het liefst Rekentuin. Haar favoriete spel is breuken. Als het aan Neslihan ligt zouden er meer opgaven met procenten aan Rekentuin toegevoegd mogen worden en ook worteltrekken mist ze nog.

Aantal gemaakte opgaven: 26.335
Neslihan’s recordtip? ‘Mijn tip is om gewoon héél vaak en veel te oefenen in Rekentuin en Taalzee’.

oefenwebleerlingen van 2017Jayden Koster
Jayden zit in groep 3 van OBS Pluspunt in Rotterdam en speelt het liefst Taalzee. Hij ziet dan ook het liefst dat er meer zeedieren worden toegevoegd aan Taalzee. In Rekentuin wil hij vooral meer punten halen zodat hij meer dingen voor zijn Prijzenkast kan kopen.

Aantal gemaakte opgaven: 25.229
Jayden’s recordtip? ‘Regelmatig spelen’

 

Oefenwebleerling van het jaar worden?

Aan het eind van ieder schooljaar benoemen wij de Oefenwebleerlingen van het jaar. Daarbij kijken we onder andere naar de activiteit van spelers gedurende het schooljaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *