Doe mee aan onze Sinterklusactie!

In de periode rondom Sinterklaas heeft Oefenweb een speciale actie voor gebruikers: de Sinterklusactie. luko-sintWe delen cadeaus uit aan gebruikers die hun ervaringen met de producten van Oefenweb willen delen. Op deze pagina leest u welke cadeaus Oefenweb uitdeelt en welke klussen hier tegenover staan.

1. Kies uw voordeel of cadeau
2. Bekijk wat er van u verwacht wordt
3. Lees de voorwaarden
4. Meld u aan

1. Kies uw cadeau

Voordeel of cadeau
Eén cadeau per abonnee
Klussen
Alle klussen behorend bij het cadeau dienen voltooid te worden
goodiebag leerkracht review Kiyoh en/of recensie Facebook
inschrijven nieuwsbrief en/of bijwerken profiel MailChimp
opgeven voor gebruikerspanel
óf
5% korting op nieuwe bestelling review Kiyoh en/of recensie Facebook
inschrijven nieuwsbrief en/of bijwerken profiel MailChimp
opgeven voor gebruikerspanel
invullen van gebruikersonderzoek
óf
10 gratis licenties review Kiyoh en/of recensie Facebook
inschrijven nieuwsbrief en/of bijwerken profiel MailChimp
opgeven voor gebruikerspanel
invullen van gebruikersonderzoek
review voor op onze website indienen
óf
geen basiskosten bij verlenging review Kiyoh en/of recensie Facebook
inschrijven nieuwsbrief en/of bijwerken profiel MailChimp
opgeven voor gebruikerspanel
invullen van gebruikersonderzoek
review voor op onze website indienen
óf
workshop op locatie review Kiyoh en/of recensie Facebook
inschrijven nieuwsbrief en/of bijwerken profiel MailChimp
opgeven voor gebruikerspanel
invullen van gebruikersonderzoek
review voor op onze website indienen
nieuwe klant aanleveren

2. Wat wordt er van u verwacht?

Wanneer u de klussen, binnen 3 maanden na aanmelden, heeft voltooid, ontvangt u van Oefenweb het voordeel of het cadeau passend bij de door u gekozen actie. Hieronder worden alle klussen uitgelegd.

Review KiyOh
Deel uw ervaringen met (één van) onze producten op KiyOh via onderstaande links:
KiyOh Rekentuin
KiyOh Taalzee
KiyOh Words&Birds
Graag een cijfer én wat van uw ervaringen beschrijven.

Recensie Facebook
Schrijf een recensie op één van onze Facebook-pagina’s. Ga hiervoor naar onze pagina, klik bovenaan op ‘Meer’ en dan op ‘Recensie schrijven’. Stel in op ‘Openbaar’. Beschrijf in de recensie, in enkele zinnen, uw ervaringen met (de producten van) Oefenweb.
Facebook Oefenweb
Facebook Rekentuin
Facebook Taalzee
Facebook Words&Birds

Nieuwsbrief en profiel bijwerken
Meld u aan voor het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Rekentuin. Mocht u dit al eerder gedaan hebben, vragen we u om uw profiel bij te werken. Op die manier kunnen we u gerichter bedienen van het juiste nieuws. U kunt uw profiel bijwerken door te klikken op de link helemaal onderaan de nieuwsbrief: ‘profiel bijwerken’.

Deelnemen aan gebruikerspanel
Oefenweb heeft een gebruikerspanel voor leerkrachten. We vragen deze leerkrachten om hun input en mening bij de ontwikkeling en verbetering van onze producten. U geeft zich hiervoor op door het aanmeldformulier in te vullen.

Deelnemen aan gebruikersonderzoek
Oefenweb houdt jaarlijks een groot gebruikersonderzoek en enkele keren per jaar een klein gebruikersonderzoekje. We vragen u deel te nemen aan één of meerdere van deze onderzoekjes.

Review voor de website schrijven
U schrijft een stukje (foto’s of video’s zijn hierin meer dan welkom) over uw ervaringen met de producten van Oefenweb. Dit plaatsen wij, met naam, op de productwebsite(s) van Rekentuin, Taalzee of Words&Birds.

Nieuwe klant aanleveren
U levert een nieuwe klant aan Oefenweb. Onder een nieuwe klant wordt een school verstaan die een nieuw abonnement afsluit. Deze nieuwe school neemt tenminste 25 licenties af. Het product en de lengte van het abonnement maken daarbij niet uit.

luko-raket-cadeaus-smal-tekst
Oefenweb heeft aan de Sinterklusactie een aantal voorwaarden verbonden. Lees deze eerst goed door en meld u vervolgens aan via één van de buttons op deze pagina.

3. Algemene voorwaarden Sinterklusactie
– U kunt zich opgeven voor de actie door bijbehorend antwoordformulier geheel in te vullen. Hierin geeft u aan, aan welke actie u wilt deelnemen. U stemt daarmee in met onderstaande voorwaarden. Opgeven kan tot en met 11 december 2016.
– Uw actietijd start zodra u het formulier verstuurd heeft. In het formulier staat welk voordeel of cadeau u ontvangt voor ‘de klussen’ die u uitvoert. Oefenweb houdt zicht op welke zaken al voltooid zijn.
– Om aanspraak te maken op het voordeel of het cadeau van Oefenweb dient u alle ‘klussen’, die horen bij het cadeau dat u gekozen heeft, binnen 3 maanden na invullen van het actieformulier voltooid te hebben.
– Oefenweb vraagt om kwalitatief goede input van haar gebruikers. Bij twijfel besluit het Oefenwebteam of de input de gewenste kwaliteit heeft. Wij vragen u om eerlijke reviews, reacties en recensies. Een positieve of negatieve boodschap maakt geen verschil voor het ontvangen van uw cadeau.
– U kunt slechts aan één actie deelnemen. U kunt dus ook maar op één cadeau aanspraak maken. U maakt een keuze uit de cadeaus, ook al komen voor enkele cadeaus ‘de klussen’ overeen. U neemt deel aan de actie als abonnee en niet als persoon. Dit betekent dat er per abonnee aanspraak gemaakt kan worden op één cadeau.
– Deelname aan de Oefenweb Sinterklusactie is uitsluitend voor personen/scholen/instanties met een actief en betaald Oefenwebabonnement. Hiermee bedoelen we een abonnement op Rekentuin, Taalzee en/of Words&Birds dat tot minimaal het einde van het jaar 2016 actief is.
– Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn en woonachtig in Nederland.
– Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de Sinterklusactie.
– Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
– Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
– Oefenweb behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden, zonder kennisgeving vooraf, tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
– Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

Doe mee aan Sinterklus

Ten slotte
Heeft u een vraag, opmerking of klacht naar aanleiding van de Oefenweb Sinterklusactie, neem dan contact op met Oefenweb.nl b.v., telefoonnummer 020-8969444 of stuur een email naar beheer@oefenweb.nl.

luko-sint