Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Fris voor het nieuwe schooljaar: Groepsprijzen 2.0

Ken je de groepsprijzen uit Rekentuin en Taalzee nog? Afgelopen schooljaar spaarden de leerlingen samen voor een Mollenhuis en Vulkaaneiland. Ook dit schooljaar dagen we jullie als groep uit om de vernieuwde groepsprijzen bij elkaar te sparen. Tijdens de zomervakantie hebben we namelijk de oude Boomhut in Rekentuin en het Zeekasteel in Taalzee een opfrisbeurt gegeven.

Nieuw groepsprijzen vanaf 13 september

Uiteraard hebben we ook dit schooljaar weer nieuwe groepsprijzen! Vanaf 13 september vinden de leerlingen in Rekentuin en Taalzee via de prijzenkast of schatkist de mogelijkheid de nieuwe groepsprijs vrij te spelen.

Boomhut en Zeekasteel 2.0

We hebben twee nieuwe groepsprijzen! Dezelfde namen als de groepsprijzen twee jaar geleden, maar na een grondige poetsbeurt is het uiteindelijke resultaat voor iedere speler weer een verrassing.

nieuwe groepsprijzen in Rekentuin en Taalzee

Samen sparen voor groepsprijzen

Samen met de hele klas sparen leerlingen voor de groepsprijs. Hoe meer muntjes de groep spaart, hoe meer er zichtbaar wordt van de prijs. Het gemiddelde aantal muntjes van de groep spelers bepaalt hoeveel er zichtbaar is van de groepsprijs. Door veel te oefenen levert dus iedere speler een bijdrage aan de prijs. De munten die zijn ingewisseld voor prijzen tellen uiteraard ook mee, waardoor spelers dus zowel voor hun eigen prijzenkast als voor de groepsprijs kunnen sparen.

Win een echte prijs!

Heeft jouw klas de groepsprijs bij elkaar gespeeld? Mail ons een foto en de naam van de groep naar info@oefenweb.nl. Zijn jullie de eerste groep die het dit schooljaar voor elkaar heeft gekregen? Dan ontvangen jullie een leuke verrassing én vermelding op onze website.

Schoolcompetitie

Niet de eerste? Start binnen de school een competitie met andere klassen. De winnende klas verdient dan natuurlijk flink wat aanzien binnen de school. En iedere klas heeft gelijke kansen om te winnen, omdat het gaat om inzet en niet om het niveau. Een evenredige kans dus dat de onderbouw het wint van groep acht!

Muntjes resetten

Het is als leerkracht ook mogelijk om de muntjes van de groepsprijs later in het schooljaar te resetten. Op deze manier kun je opnieuw starten met het sparen voor de groepsprijs. Resetten kun je doen via Beheer – Schoolklassen met de actie muntjes resetten. Aan de start van het schooljaar resetten wij voor iedereen de muntjes zodra de nieuwe groepsprijzen op 13 september live gaan.