Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Hoe gaan wij om met de persoonsgegevens van onze gebruikers?

Privacy en persoonsgegevens

Naar aanleiding van de laatste nieuwsberichten over het verzamelen van persoonsgegevens in het onderwijs, willen we onze gebruikers informeren over ons beleid.
privacy leerlingenIn onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens worden verzameld. Wij verzamelen alleen die persoonsgegevens van kinderen die nodig zijn voor de optimale werking van onze producten Rekentuin en Taalzee. Door deze gegevensverwerking kan de lesstof in onze programma’s goed afgestemd worden op het kind en kunnen de prestaties van kinderen teruggekoppeld worden aan het kind en aan de leerkrachten/ouders in het online beheerdersgedeelte.

Wij zullen de persoonsgegevens nooit ter beschikking stellen aan derden voor commerciƫle doeleinden. Dit staat expliciet vermeld in artikel 3 van onze privacyverklaring.

Samen met de Universiteit van Amsterdam willen wij een brug slaan tussen onderwijs en onderzoek. Daarom wordt de geanonimiseerde data ook voor wetenschappelijk onderzoek gebruikt. Geanonimiseerd wil zeggen dat de gegevens niet meer te herleiden zijn tot een specifiek persoon. Dit houdt in dat de namen en eventuele contactgegevens van de kinderen van onze producten zijn verwijderd.

Over het gebruik van de geanonimiseerde gegevens voor wetenschappelijk onderzoek hebben we ook een brief voor ouders die scholen kunnen gebruiken om ouders te informeren.