Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 020 89 69 444 Online adaptief rekenen & taal oefenen op school en thuis

Adaptief oefenen van de kernvakken naast elke methode

Ben je op zoek naar extra online oefenstof voor al je leerlingen? Onze adaptieve oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds zijn naast elke methode te gebruiken. Dankzij de adaptieve technologie, welke is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam, oefent elk kind zelfstandig en op zijn eigen niveau rekenen, taal en Engels.

Wat maakt ons uniek? Oefenweb is het enige oefenprogramma dat werkelijk alle leerlingen uit je klas op maat bedient. Al je leerlingen ervaren altijd succes zonder dat je hier iets voor hoeft in te stellen.

Oefenstof voor al je leerlingen

Met Oefenweb oefent iedere leerling, van kleuter tot groep 8-leerling, altijd op zijn eigen niveau. Alles wat jouw leerlingen moeten kunnen voor rekenen, taal en Engels bieden we aan in Rekentuin, Taalzee en Words&Birds én meer. Of je nu op zoek bent naar extra uitdaging of herhaling voor jouw klas of een specifieke groep. Oefenweb biedt een compleet pakket voor al jouw leerlingen. Zoeken naar extra werkbladen of materiaal is hiermee voorgoed verleden tijd.

Start nu een gratis proefmaand

Extra oefenstof verrijkt, verdiept en beklijft

Niet alleen oefenen wat de methode vandaag biedt maar inoefenen, automatiseren en herhalen van de complete lesstof, naast de methode. Want alleen op die manier beklijft het. En alleen zo werkt elke leerling echt op zijn eigen niveau. Geen grenzen op leeftijd of leerjaar, dat is de basis voor optimaal leerresultaat.

inzicht in leerresultaten

Leer efficiënter, leuker én uitdagender

Samen met onze partners, de Universiteit van Amsterdam en Cito, ontwikkelen we het ideale oefenprogramma. Dit is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de wetenschap. Maar ook geïnspireerd op de sport- en gamewereld waar je altijd wordt uitgedaagd om verder te komen. Onze technologie combineert oefenen en volgen. Zo weten we waar een kind staat en zorgen we ervoor dat elke leerling altijd op zijn/haar eigen niveau wordt uitgedaagd. Want onderwijs op maat helpt kinderen sneller vooruit.

Al 300.000 gebruikers en 2.000 scholen

Sinds de oprichting van Oefenweb in 2009 werken inmiddels 2.000 scholen met onze oefenprogramma’s. Bekijk onze video’s om te zien wat leerkrachten over onze programma’s zeggen. Waarom leerkrachten Oefenweb gebruiken:

  • Spelenderwijs – je leerlingen oefenen zelfstandig met veel plezier;
  • 100% adaptief – voor elke leerling motiverende oefeningen op niveau en voldoende uitdaging;
  • koppeling leerdoelen – zicht op welk leerdoel ze uitvallen;
  • Direct inzicht – je ziet in één oogopslag de inzet en vorderingen van je leerlingen;
  • Ook als huiswerk – je kunt Oefenweb eenvoudig gebruiken als huiswerk-tool;
  • Eenvoud en gemak – je hoeft niet na te kijken en geen oefenbladen te printen.

Al vanaf €2,35 heeft één leerling een jaar toegang!

Na de bestelling start je direct met Oefenweb.
Binnen 60 dagen niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug!

Bereken de prijs voor mijn school