Scholen

Adaptief oefenen van de kernvakken naast elke methode

Oefenmateriaal naast je methode

Zoek je oefenmateriaal en ben je werkzaam op een school? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze online oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds zijn te gebruiken naast elke methode. Je leerlingen oefenen zelfstandig en spelenderwijs rekenen, taal en Engels.

Wat maakt ons uniek? Oefenweb is het enige oefenprogramma dat de lesstof automatisch op het juiste niveau van de leerling aanbiedt en herhaalt. Vooraf instellen of toetsen is dus niet meer nodig.

Oefenstof voor al je leerlingen

Met Oefenweb oefent iedere leerling, van kleuter tot groep 8-leerling, altijd op zijn eigen niveau. Alles wat jouw leerlingen moeten kunnen voor rekenen, taal en Engels bieden we aan in Rekentuin, Taalzee en Words&Birds én meer. Of je nu op zoek bent naar extra uitdaging of herhaling voor jouw klas of een specifieke groep. Oefenweb biedt een compleet pakket voor al jouw leerlingen. Zoeken naar extra werkbladen of materiaal is hiermee voorgoed verleden tijd.

Start nu een gratis proefmaand

Extra oefenstof verrijkt, verdiept en beklijft

Niet alleen oefenen wat de methode vandaag biedt maar inoefenen, automatiseren en herhalen van de complete lesstof, naast de methode. Want alleen op die manier beklijft het. En alleen zo werkt elke leerling echt op zijn eigen niveau. Geen grenzen op leeftijd of leerjaar, dat is de basis voor optimaal leerresultaat.

Leer efficiënter, leuker én uitdagender

Samen met onze partners, de Universiteit van Amsterdam en Cito, ontwikkelen we het ideale oefenprogramma. Dit is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de wetenschap. Maar ook geïnspireerd op de sport- en gamewereld waar je altijd wordt uitgedaagd om verder te komen. Onze technologie combineert oefenen en volgen. Zo weten we waar een kind staat en zorgen we ervoor dat elke leerling altijd op zijn/haar eigen niveau wordt uitgedaagd. Want onderwijs op maat helpt kinderen sneller vooruit.

Al 330.000 gebruikers en 2.000 scholen

Sinds de oprichting van Oefenweb in 2009 werken inmiddels 2.000 scholen met onze oefenprogramma’s. Bekijk onze video’s om te zien wat leerkrachten over onze programma’s zeggen. Waarom scholen Oefenweb gebruiken:

  • je leerlingen oefenen zelfstandig met veel plezier;
  • je biedt al je leerlingen motiverende oefeningen op niveau en voldoende uitdaging;
  • je ziet in één oogopslag de inzet en vorderingen van je leerlingen;
  • je kunt Oefenweb eenvoudig gebruiken als huiswerk-tool;
  • je hoeft niet na te kijken en geen oefenbladen te printen.

Al vanaf €2,35 heeft één leerling een jaar toegang!

Na de bestelling start je direct met Oefenweb.
Binnen 60 dagen niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug!

Bereken de prijs voor mijn school