Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Leerdoelen overzicht

Bij Prowise Learn houden we van spelletjes! We ontwikkelen en onderhouden ze natuurlijk in de online wereld van Learn, maar hebben ook elke maand een offline spelletjesavond met het team in Amsterdam. Gezellig en goed voor de teamspirit.

In het beheerdersgedeelte van Learn is er een pagina, die erg goed bleek in verstoppertje spelen. Daardoor was deze pagina voor gebruikers soms moeilijk te vinden of werd hij over het hoofd gezien. Daar houden we dan weer niet zo van. Omdat deze pagina alle aandacht verdient, hebben we hem een prominenter plekje gegeven in het beheerdersgedeelte. We hebben het over de pagina met het overzicht van onze leerdoelen. Je vindt deze pagina nu in het menu aan de linkerkant onder het kopje ‘Spellen & Leerdoelen’.

We hebben ook de pagina met de spelinstellingen onder dit kopje geplaatst.

Het leerdoelenoverzicht kun je gebruiken om leerdoelen zelf te spelen en om leerdoelen, middels een te kopiëren link, klaar te zetten voor spelers. De spelinstellingen kun je gebruiken om spellen aan of uit te zetten voor spelers. Zo kun je spelers gerichter laten oefenen met wat jij belangrijk voor hen vindt.