Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw voor alle basisschoolklassen: De Oefenwebstrijd!

oefenwebstrijd
Speel 30 mei samen met uw klas een leuke en leerzame quiz en ontdek meer over de wereld. Op het digiboard verschijnt 30 mei vanaf 9 uur een wereldkaart waar allerlei opdrachten in verborgen zitten. Door te klikken op een plek op de kaart verschijnt de bijbehorende opdracht. Dit kan een groepsopdracht zijn, een quiz of een puzzel die je in een groep dient op te lossen. Elke opdracht kan klassikaal of in kleinere groepjes gespeeld worden.

Het doel is zoveel mogelijk landen en steden te bezoeken en opgaven goed te maken. Hiermee verzamel je hints waarmee je de eindopdracht kunt oplossen. Wat dit is houden we nog even geheim.

Ga de strijd aan!
Wij zijn de strijd aangegaan en hebben deze quiz met het Oefenwebteam in één dag (en nacht) gemaakt tijdens ons 24-uursproject. We zijn heel benieuwd hoeveel tijd jullie nodig hebben om hem op te lossen!

De Oefenwebstrijd is een leerzame quiz voor groep vijf tot en met acht
Rekenen, taal, aardrijkskunde en topografie, alles komt voorbij in deze openbare quiz. Elke groep vijf tot en met groep acht kan zich gratis aanmelden. Je hoeft geen gebruiker te zijn van Rekentuin, Taalzee of Words&Birds. Ook zijn er geen voorwaarden of kosten aan verbonden. U ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie.

Meld u nu aan en maak van 30 mei een feestdag!
Uiteraard hebben we een mooie prijs voor de klas die het spel als eerste heeft uitgespeeld. Gaat u met uw leerlingen de uitdaging aan?