Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw in Words&Birds: Word Order

De specht maakt zijn opwachting in Words&Birds. Met deze nieuwe vogel komt er een nieuw spel beschikbaar: ‘word order’. Bij dit nieuwe spel moeten spelers grammaticaal correct Engelse zinnen maken door de juiste woorden in de juiste volgorde te slepen. Deze manier van opgaven beantwoorden kennen de kinderen al van ‘puzzl’ en ‘letterchaos’.

Wanneer een kind een opgave fout beantwoordt, wordt het juiste antwoord getoond. Dit gaat samen met de Nederlandse vertaling en de mogelijkheid om de Engelse audio te beluisteren.

‘word order’ gaat automatisch aan voor spelers die een score van 300 behaald hebben op het spel ‘wordo audio’. Doordat het een nieuw spel is, zal het spel regelmatig geselecteerd worden als adviesspel en is daarom dus terug te vinden in de persoonlijke spelomgeving van je leerlingen. Daarnaast is het spel terug te vinden in de nieuwe thematische spelomgeving ‘Grammatica’ die met behulp van het plusteken in de menubalk te vinden is.

De komende tijd zal er op het spelbordje van ‘word order’, net als bij alle nieuwe spellen in Learn, nog het woord ‘nieuw’ staan in plaats van een score. Dit betekent dat het spel nog niet zo lang live staat en dat het systeem nog tijd nodig heeft om het spel te kalibreren. Doordat spelers opgaven beantwoorden, leert het systeem hoe moeilijk of makkelijk opgaven echt zijn. Als we hiervoor genoeg data verzameld hebben, zetten we de scores voor een spel aan en wordt deze zichtbaar op het spelbordje.