Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw: kroontjes bij de beste spellen

Hebben jouw leerlingen op sommige spellen een score van 950 of meer? Dan verschijnen er vanaf vandaag drie kroontjes bij deze spellen.

Er is meer te leren

Spelers die op spellen hoger scoren dan 950, hebben het spel zo goed als uitgespeeld. Ze kunnen nog wel verder spelen, want er zijn nog genoeg moeilijkere opgaven, maar wij adviseren ze om de aandacht vooral te leggen op spellen met een lagere score.

Kroontjes in de spelomgeving

Bij de spellen met een score boven de 950 zal de score in de spelomgeving vervangen worden door drie kronen. Deze kronen geven aan hoeveel extra opgaven spelers nog kunnen spelen in dit spel. Vanwege de adaptieve werking van onze programma’s bieden de meeste spellen ook boven de score van 950 namelijk nog genoeg moeilijke opgaven.

Wat betekenen deze kroontjes precies? De kronen laten zien hoeveel extra opgaven er nog zijn. Deze extra opgaven hebben we in drie delen opgedeeld en dit zijn de drie extra kronen die een leerling nog kan halen op dit spel. In sommige spellen zijn er nog heel veel moeilijke extra opgaven. Je leerlingen kunnen dus nog lang blijven oefenen, zelfs na de basisschool. Dus helemaal uitgespeeld zijn ze nog zeker niet! We laten echter geen score meer zien, omdat we ook willen benadrukken dat er andere spellen zijn waar ze beter hun aandacht op kunnen richten. Leerlingen hoeven dus ook niet alle kronen te behalen. Als ze een score boven de 950 halen, zijn ze al heel goed in dit spel. Ze mogen verder oefenen, maar misschien is het beter om spellen te oefenen waar ze nog niet zo goed in zijn. .