Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw: persoonlijke pagina met superspellen

Met de komst van de persoonlijke en de thematische pagina’s verdwenen de basis- en bonustuin. Daarmee zorgden we ervoor dat alle spellen altijd op een vaste plaats terug te vinden zijn in hun eigen thematische tuin. Lekker overzichtelijk, je leerlingen hoeven nooit meer te zoeken naar een spel!

Een nog groter voordeel van de herindeling van spellen, is dat spelers na inloggen meteen terechtkomen in hun persoonlijke tuin, met daarin de spellen die het systeem van Learn hen adviseert te spelen. Deze adviesspellen zijn spellen die goed zijn voor de speler om (extra) te spelen, omdat hij deze nog weinig gespeeld heeft of omdat de score lager is dan verwacht mag worden. De aandacht van je leerlingen gaat dus meteen naar die spellen die voor hen op dat moment het belangrijkst zijn!

Aan het begin van het nieuwe schooljaar gaan we de persoonlijke pagina van de spelers nóg beter maken. Leerkrachten krijgen de mogelijkheid om aan deze pagina maximaal drie spellen naar keuze toe te voegen. Deze, door de leerkracht gekozen spellen, noemen we “Superspellen”. Jij bepaalt dus welke spellen directe focus krijgen van je leerlingen!

Tenslotte reserveren we op de persoonlijke pagina ook nog een plaatsje voor nieuwe spellen. Een nieuw spel is een spel dat net gelanceerd is. De adaptiviteit van onze spellen wordt steeds beter naarmate leerlingen het spel meer spelen. Zo leert het systeem welke opgaven makkelijk zijn (deze worden veel goed beantwoord) en welke moeilijk zijn (deze worden veel fout beantwoord). Wanneer het systeem geleerd heeft hoe makkelijk of moeilijk de opgaven echt zijn, zal het spel niet meer ‘nieuw’ zijn en verdwijnen van de persoonlijke pagina. Het kan dan wel gekozen worden als adviesspel of superspel. 

We willen de kinderen extra motiveren om de spellen op de persoonlijke pagina te spelen. Daarom krijgen ze één keer per dag extra muntjes, wanneer zij een hele sessie van een adviesspel, nieuw spel of superspel spelen.