Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw schooljaar? Oefenweb is in een handomdraai gereed!

Een nieuw schooljaar en nu al een drukke agenda? Geen stress! In slechts een paar stappen staat Oefenweb klaar voor komend schooljaar. Kunnen je leerlingen en collega’s direct weer aan de slag en heb jij tijd over voor andere klussen.

 

 

Snel klaar met Edex (alleen voor beheerders)

Wist je dat je alle groepen, leerlingen en leerkrachten in onze producten eenvoudig update met behulp van een Edex-bestand? In onze handleiding leggen we stap-voor-stap uit hoe je dit doet. Met slechts een paar klikken ben je zo weer klaar!

Of toch liever handmatig?

Wil je liever zelf de controle houden over de groepsindeling of heb je niet de mogelijkheid om met Edex te werken? Dan kun je uiteraard gewoon alles handmatig invoeren en wijzigen. Ook dat leggen we je graag uit in onze handleiding. Hebben jullie in het verleden gekozen om Edex te gebruiken, dan is handmatig updaten niet meer mogelijk.

Updaten voor families

Heb je een familie-abonnement bij ons? Dan volg je deze handleiding om de gegevens van je kinderen te updaten.

Problemen met updaten?

Ondervind je problemen tijdens het klaarzetten van Oefenweb voor het nieuwe schooljaar? Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur kun je bellen met Sofia & Nora via 020-8969444. Of mail ons op info@oefenweb.nl.