Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw uiterlijk voor onze beheerdersomgeving

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe look van de beheerdersomgeving van Learn. Donderdag 24 maart gaan we eindelijk live! Met het vernieuwde menu, de frisse kleuren en een paar slimme aanpassingen past de beheerdersomgeving weer helemaal bij alle andere mooie producten van Prowise.

De functionaliteiten en mogelijkheden van de beheerdersomgeving zijn hetzelfde gebleven. We lichten het belangrijkste hier even toe: In het menu, vind je onder het kopje ‘Beheer’ nu directe links naar de verschillende resultatenpagina’s: leerdoelen, relatieve scores, gemaakte opgaven en laatst gespeeld. Op die pagina’s zelf kun je filteren op schooljaar of groep.

Bekijk hieronder alvast de video die wij hebben gemaakt om je wegwijs te maken in de vernieuwde beheerdersomgeving. Deze video zal ook te bekijken zijn als je inlogt in de omgeving vanaf donderdag 24 maart.

We hopen dat je je snel thuis zult voelen in de vernieuwde beheerdersomgeving! We vinden het leuk om te horen wat je ervan vindt. Voor vragen of opmerkingen mag je ons altijd mailen of bellen.