Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe afbeeldingen voor de groepsprijzen

Zoals je van ons gewend bent vernieuwen we elk schooljaar de groepsprijs. Want hoe leuk en motiverend is het om ieder schooljaar samen met de hele klas voor een nieuwe prijs te sparen. Daarom staat er vanaf half september een nieuwe puzzelplaat klaar in Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. 

Hoe werkt de groepsprijs?

De groepsprijs is een prijs voor de hele klas. Het gemiddelde aantal muntjes van de groep bepaalt hoeveel er zichtbaar is van de puzzel. Dus door veel te oefenen levert iedere speler een bijdrage aan de prijs. De munten die zijn ingewisseld voor prijzen tellen uiteraard ook mee, waardoor spelers zowel voor hun eigen prijzenomgeving als voor de groepsprijs kunnen sparen.

Spelers vinden de groepsprijs door vanuit hun prijzenomgeving op het puzzelstukje te klikken. 

Muntjes resetten

Zodra de nieuwe groepsprijzen live staan, resetten we ook de groepsmuntjes. Zo start iedere groep weer vanaf het begin met sparen voor de groepsprijs. Individuele muntjes van spelers blijven gewoon behouden!

Het is als leerkracht ook mogelijk om de muntjes van de groepsprijs later in het schooljaar nogmaals te resetten. Zo start de groep opnieuw met sparen. Resetten kun je doen via het leerkrachtendashboard door naar Beheer > Schoolklassen te gaan en te kiezen voor de actie muntjes resetten.