Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe groepsprijzen in alle programma’s!

De groepsprijs is niet meer weg te denken uit Rekentuin en Taalzee. Want ook het afgelopen schooljaar hebben jullie laten zien dat samen werken beloond wordt met een prachtige complete groepsprijs. Daarom hebben we voor dit schooljaar een prachtige nieuwe groepsprijs klaarstaan. Niet alleen voor Rekentuin en Taalzee, maar nu ook voor gebruikers van Words&Birds!

Spelers klaar? Puzzelen maar!

Benieuwd hoe de complete groepsprijs er dit schooljaar uitziet? We hebben voor ieder programma een leuke plaat gemaakt die je samen met je groep bij elkaar kunt puzzelen.

Iedereen spaart mee

Want hoe meer muntjes jullie als groep sparen, hoe meer er zichtbaar wordt van de prijs. Het gemiddelde aantal muntjes van de groep bepaalt hoeveel er zichtbaar is van de puzzel. Door veel te oefenen levert dus iedere speler een bijdrage aan de prijs. De munten die zijn ingewisseld voor prijzen tellen uiteraard ook mee, waardoor spelers dus zowel voor hun eigen prijzenomgeving als voor de groepsprijs kunnen sparen.

Muntjes resetten

Op woensdag 19 september zullen de nieuwe groepsprijzen live staan. Hiervoor worden alle groepsmuntjes gereset, zodat iedere groep weer vanaf het begin start met sparen voor de groepsprijs. Individuele muntjes van spelers blijven gewoon behouden!

Het is als leerkracht ook mogelijk om de muntjes van de groepsprijs later in het schooljaar te resetten. Op deze manier kun je opnieuw starten met het sparen voor de groepsprijs. Resetten kun je doen via het lerarendashboard door naar Beheer – Schoolklassen te gaan en te kiezen voor de actie muntjes resetten.

Win een echte prijs!

Heeft jouw klas de puzzel helemaal compleet? Mail ons een foto en de naam van de groep naar info@oefenweb.nl. Zijn jullie de eerste groep* die het dit schooljaar voor elkaar hebben gekregen? Dan ontvangen jullie een leuke verrassing én vermelding op onze website.

*Elke groep kan maar één prijs winnen. Zo kunnen we wel drie verschillende groepen blij maken met een verrassing!