Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe opgaven in Taalzee

De grote kracht van Learn ligt in onze adaptiviteit. Die adaptiviteit, gecombineerd met het uitgebreide aanbod aan spellen en opgaven, maakt Prowise Learn een prettig en effectief oefenprogramma voor elke leerling. Bij het ontwikkelen van ons oefenmateriaal proberen we dan ook altijd om ons aanbod zo breed mogelijk te houden, zodat er voor elk niveau wat te oefenen valt. Denk aan een spel als Optellen, dat voor bijna elke basisschoolleerling te spelen is.

Ondanks de adaptiviteit leent toch niet elk spel zich voor elke leeftijd. Er zijn spellen die vaker gespeeld worden door oudere kinderen, denk bijvoorbeeld aan Breuken. Voor onze jongere gebruikers hebben we ook een mooie verzameling spellen. Ook spellen met een wat kleinere doelgroep proberen we zo breed mogelijk te houden, zodat we binnen die doelgroep toch iedereen kunnen bedienen.

Om die reden breiden we nu de spellen voor jonge kinderen in Taalzee uit. We hebben in totaal bijna 5000 nieuwe opgaven toegevoegd, zodat er weer flink geoefend kan worden. Deze nieuwe opgaven worden automatisch aan de spelers aangeboden, je hoeft hiervoor niets te wijzigen in de instellingen. Mocht je een handmatige spelinstelling gebruiken, denk er dan wel even aan om te kijken of onderstaande spellen actief zijn voor je leerlingen.

We wensen iedereen heel veel oefenplezier!

SpelAantal nieuwe opgaven
Zoek de oeBijna 800
RijmenRuim 600
Wat is het?Ruim 1300
Wat lees je?Bijna 900
Kijk en leesRuim 1300
Screenshot Wat lees je
Screenshot van een nieuwe opgave uit het spel Wat lees je?