Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe uitdagingen in Prowise Learn!

Je hoeft je nooit te vervelen in Prowise Learn. Ook deze keer hebben we weer nieuwe uitdagingen aan onze software toegevoegd. De spellen ‘Somwolk’ (Rekentuin) en ‘Reader’ (Words&Birds) zijn beschikbaar in Learn en kunnen direct worden gespeeld. 

‘Somwolk’

‘Somwolk’ is een Rekentuin-spel voor de sterke rekenaars. Het doel is eigenlijk heel simpel (vind de sommen die als uitkomst het getoonde getal hebben), maar zorgt keer op keer weer voor uitdaging en het op een nieuwe manier werken aan rekenvaardigheden. ‘Somwolk’ wordt automatisch beschikbaar als het kind een score van 300 op ‘Vermenigvuldigen’ of ‘Delen’ heeft. Je kunt er ook voor kiezen om het spel voor elk kind speelbaar te maken, ongeacht zijn of haar niveau. Dit doe je met de spelinstelling.

‘Reader’

‘Reader’ is vanaf nu te spelen in Words&Birds en draait om het versterken en aanvullen van de Engelse woordenschat. Kinderen worden uitgedaagd om een woord te lezen en vervolgens te kiezen bij welke van de 4 afgebeelde plaatjes het woord hoort. Omdat naast de auditieve feedback ook de Nederlandse vertaling wordt meegegeven, gaat het uitbreiden van de woordenschat sneller. ‘Reader’ is automatisch voor elke speler te spelen. 

Het mooie nieuws is dat ‘Somwolk’ en ‘Reader’ al toegevoegd zijn aan Prowise Learn en dat je er dus direct gebruik van kunt maken.