Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb aanwezig tijdens Toets Digitaal

Oefenweb aanwezig op Toets Digitaal.

Oefenweb bij Toets Digitaal

Op 16 en 17 april organiseert Like to Share de studiedagen Toets Digitaal. Tijdens deze dagen wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden van digitaal toetsen. Onze directeur Marthe Staatemeier spreekt op donderdag 16 april tijdens de PO-dag van Toets Digitaal over ‘Adaptief oefenen en toetsen’.

Toets Digitaal biedt schoolleiders, ICT-coördinatoren en leraren uit het primair en voortgezet onderwijs de kans informatie in te winnen over de belangrijkste thema’s rond digitaal toetsen door in gesprek te gaan met experts op dit gebied.

Bent u nieuwsgierig naar onze visie op toetsen? Wilt u meer horen over de mogelijkheden van digitaal toetsen? Kom dan op donderdag 16 april naar de studiedag voor het Primair Onderwijs bij Seats2meet in Utrecht.

Als relatie van Oefenweb ontvangt u korting op een toegangskaart voor de studiedagen Toets Digitaal. Met de kortingscode OEFENWEB_KOR10% vraagt u via de website van Toets Digitaal voordelig een toegangskaart aan.

De studiedagen worden georganiseerd door Like to Share, een initiatief van Dieter Möckelmann van Dieter.nl en Hans Hoornstra van FORMEDIA.