Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb bestaat tien jaar, dat vieren we op de NOT

In 2019 bestaan we tien jaar. Dat hebben we grotendeels aan onze gebruikers te danken, jullie dus! En daar zijn we zo dankbaar voor. We vieren dit graag samen met jullie tijdens de NOT in januari. Lees je mee hoe?

Oefenweb – van 2009 naar 2019

Tien jaar. Dat krijgt pas betekenis als je bedenkt dat Oefenweb al bestond voor de iPad! Maar ook voordat de termen ‘adaptief’ en ‘web based’ bekend werden in het onderwijs.

In 2009 hebben we nog vaak moeten uitleggen wat het betekent dat Rekentuin een webapplicatie en adaptief is. Tien jaar later zijn adaptieve online leeromgevingen eerder regel dan uitzondering. Gelukkig maar, dit bewijst hoezeer het onderwijs NIET stilstaat!

Rekentuin – van onderzoeksproject tot kunstmatige intelligentie voor scholen

Het leven verandert voortdurend en wij veranderen mee. Zoals mediafilosoof Marshall McLuhan vorige eeuw al zei: “Wij vormen onze gereedschappen en daarna vormen zij ons”.

Precies dit is ook van toepassing op Rekentuin; ontwikkeld om zicht te krijgen op de leerontwikkeling van kinderen, inmiddels één van de meest gebruikte adaptieve oefenprogramma’s in het Nederlandse basisonderwijs.

En we zijn nog lang niet klaar met ontwikkelen! Als onderdeel van Prowise hebben we nog meer middelen om ons algoritme nog slimmer te maken, zodat kinderen precies dat leren waar ze aan toe zijn. Met automatische leerdoelsessies en een steeds groter assortiment aan opgaven, spellen en vakken, werken we aan het ideale oefenprogramma voor het onderwijs.

Exclusief op de NOT: Oefenweb kosteloos opwaarderen voor al je leerlingen!*

Wat al jaren juist wel gelijk is gebleven, is onze missie om elke leerkracht en kind onderwijs op maat te bieden. Samen met Prowise zetten we ons in om het onderwijs te verbeteren en elk kind vooruit te helpen.

Als onderdeel van Prowise GO krijgt dan ook elke gebruiker toegang tot alle Oefenweb oefenprogramma’s. Wat dit betekent voor je school en hoe je kinderen hierop reageren? Daar kun je nu achter komen.

De viering van ons tienjarig bestaan grijpen we aan om elke school te laten ervaren hoe het is om met het totale Oefenwebpakket te werken. Al onze klanten bieden we Oefenwebcompleet aan; een gratis tijdelijke opwaardering van je Oefenwebabonnement. Niet voor één of twee weken, maar wel voor zes weken werken al je leerlingen met Rekentuin, Taalzee en Words&Birds.

Profiteren van deze actie? Bezoek onze stand tijdens de NOT 2019 en meld je school aan. Bestel hier alvast je gratis kaarten!

Plan nu een Prowise GO-informatiegesprek tijdens de NOT

Nog een prachtige ontwikkeling waar we trots op zijn. Oefenweb wordt volledig geïntegreerd binnen Prowise GO aangeboden. Prowise GO is een complete online leeromgeving, inclusief een klassenmanagementsysteem en it-ondersteuning voor je school voor slechts €6,- (excl. btw) per leerling per jaar.

Nieuwsgierig naar wat Prowise GO inhoudt voor jouw school? Plan nu alvast een GO-informatiegesprek in tijdens de NOT. Je ontvangt dan alle informatie over GO en ontdekt wat GO jouw school kan bieden.

Plan een afspraak in voor een Prowise GO-gesprek


* Actievoorwaarden Oefenwebcompleet-actie:

  • Bezoek onze stand F043 in Hal 1 tijdens de NOT en vertel ons de naam van je school.
  • De week na de NOT start de opwaardering van jullie abonnement.
  • Oefenwebcompleet krijg je gratis voor de duur van zes weken.
   • Oefenwebcompleet stopt automatisch.
  • Met de deelname aan deze actie stem je toe dat we bij je langskomen om de actie te evalueren en Prowise GO te introduceren.

Reacties

  1. Beste Hilda,

   Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het nog niet in gang is gezet. Door je gegevens in deze link in te vullen, start de proefmaand voor Words&Birds (en indien gewenst ook Rekentuin en Taalzee) direct. Het loopt automatisch na 4 weken af. Hopelijk ben je hiermee geholpen. We wensen je veel plezier van Oefenweb!

   Met vriendelijke groeten,
   Het OefenwebteamComments are closed.