Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb deelnemer van Leren met Tablets 2015

Leren met Tablets 2015

Leren met Tablets 2015

Dit najaar zijn wij aanwezig tijdens de Leren met Tablets regiobijeenkomsten van Like to Share. Op de volgende dagen kunt u ons bezoeken.

  • woensdag 30 september: Eindhoven
  • donderdag 1 oktober: Apeldoorn
  • vrijdag 2 oktober: Groningen

Leren met Tablets
De kracht van tablets heeft zich in zeer korte tijd bewezen en tablets zijn nu niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer scholen en onderwijsinstellingen zien het nut in van tablets en in de loop der jaren spelen deze devices een steeds grotere rol in de klas en in het onderwijs.

Maar omdat de ene tablet de andere niet is en het aanbod van digitale leermiddelen groeit, organiseert Like to Share de regiobijeenkomsten Leren met Tablets. Tijdens deze dagen ontmoet u alle aanbieders van tablets, educatieve leermiddelen en randvoorwaardelijke diensten en apparatuur voor het onderwijsveld. Bezoek de website van Leren met Tablets voor meer informatie.

Oefenweb en tablets
Tijdens de Leren met Tablets bijeenkomsten zijn wij aanwezig met onze adaptieve producten Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. We geven u meer informatie over de online en adaptieve werking van onze programma’s, de resultaten rapportage en hoe u onze programma’s kunt inzetten in het onderwijs. Ook verzorgen we een presentatie waarin we uitleg geven over onze online leeromgevingen voor adaptief onderwijs op tablets.