Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb koppelt met leerdoelen!

Koppeling met leerdoelen in Rekentuin

koppeling leerdoelen In Rekentuin hebben we voor zeven spellen een koppeling met leerdoelen gerealiseerd. Het gaat om de spellen optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen, tafels, vorm en kleur & figuur en plaats.

De koppeling biedt u een gedetailleerder inzicht in wat een leerling reeds beheerst en waarin het nog kan groeien. Zo kon u al zien of een leerling op het gemiddelde niveau van eind groep 3 presteert, maar weet u nu ook in welke mate de leerling de verschillende leerdoelen beheerst. Op basis van deze analyse kunt u besluiten voor welk leerdoel de leerling extra instructie en/of extra oefeningen nodig heeft.

In een overzichtelijke tabel ziet u voor elk spel per leerling welke leerdoelen ze reeds beheersen. De percentages in de tabel geven aan welk percentage opgaven van een leerdoel we verwachten dat een kind goed maakt. Een score van 60% geeft dus aan dat de leerling iets meer dan de helft van de opgaven die horen bij dit leerdoel goed zal maken. Deze kans is bepaald aan de hand van de score van de leerling op dit domein en de onlangs gemaakte opgaven. Lees meer informatie over de leerdoelenkoppeling in onze handleiding.