Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 020 89 69 444 Online adaptief rekenen & taal oefenen op school en thuis

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb koppelt met Momento

Je onderwijs digitaliseren en personaliseren én het overzicht van je resultaten bewaren tussen alle online programma’s en dashboards? Met Momento heb je al je resultaten in één overkoepelend dashboard.

Keuzevrijheid, overzicht en gemak

Momento, een totaalpakket voor digitaal leren, is een initiatief van alle grote uitgeverijen en schoolleveranciers. Het maakt het voor scholen mogelijk hun onderwijs volledig digitaal in te richten, waarbij elke school de vrijheid heeft om zelf te bepalen met welke leermiddelen ze werken. De resultaten van al je programma’s komen samen in één overkoepelend dashboard. Het Momento dashboard is gratis te installeren via Basispoort. Een mooi initiatief waar we graag bij aansluiten omdat het leerkrachten keuzevrijheid, overzicht en ook gemak biedt.

Beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar

De meettechnologie van Oefenweb biedt een gedegen bijdrage aan Momento. We rapporteren op elk gewenst moment de belangrijkste resultaten van je leerlingen. Dit geeft je direct inzicht in waar je leerlingen staan en of ze hulp nodig hebben. Vanuit Momento ga je met één klik direct naar ons dashboard en bekijk je meer gedetailleerd de resultaten van je leerlingen. We streven ernaar de koppeling begin volgend schooljaar op te leveren zodat al onze scholen hier gebruik van kunnen maken. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Wist je dat we ook een koppeling realiseren met Basispoort?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *