Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Oefenweb koppelt met Momento

Je onderwijs digitaliseren en personaliseren én het overzicht van je resultaten bewaren tussen alle online programma’s en dashboards? Met Momento heb je al je resultaten in één overkoepelend dashboard.

Keuzevrijheid, overzicht en gemak

Momento, een totaalpakket voor digitaal leren, is een initiatief van alle grote uitgeverijen en schoolleveranciers. Het maakt het voor scholen mogelijk hun onderwijs volledig digitaal in te richten, waarbij elke school de vrijheid heeft om zelf te bepalen met welke leermiddelen ze werken. De resultaten van al je programma’s komen samen in één overkoepelend dashboard. Het Momento dashboard is gratis te installeren via Basispoort. Een mooi initiatief waar we graag bij aansluiten omdat het leerkrachten keuzevrijheid, overzicht en ook gemak biedt.

Beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar

De meettechnologie van Oefenweb biedt een gedegen bijdrage aan Momento. We rapporteren op elk gewenst moment de belangrijkste resultaten van je leerlingen. Dit geeft je direct inzicht in waar je leerlingen staan en of ze hulp nodig hebben. Vanuit Momento ga je met één klik direct naar ons dashboard en bekijk je meer gedetailleerd de resultaten van je leerlingen. We streven ernaar de koppeling begin volgend schooljaar op te leveren zodat al onze scholen hier gebruik van kunnen maken. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Wist je dat we ook een koppeling realiseren met Basispoort?

Reacties

 1. Beste lezer,

  Wij als Reinders sturen de scholen binnenkort een fysieke Momento mailing. In deze mailing willen we de nieuwe partners wat laten vertellen over waarom ze zijn aangesloten bij Momento.

  Van Cito hebben we al een referentie gekregen:

  Met ingang van het nieuwe schooljaar haakt Cito aan bij Momento. Momento signaleerde al hoe leerlingen er voor staan met oefenen en toetsen. Binnenkort ontsluit het dashboard ook de resultaten voor het volgsysteem, oftewel het volgen.

  Bij Cito zijn ze enthousiast: “Wij zien Momento als een mooie kans om leerkrachten te faciliteren”, aldus Anneke Blok, voorzitter Raad van Bestuur Cito. In al haar eenvoud is Momento een sterk initiatief. We maken er het onderwijs krachtiger en vriendelijker mee.”

  Zouden jullie als Oefenweb ook zo’n zinnetje kunnen formuleren? Want wat was voor jullie de reden om deze samenwerking aan te gaan? Hoor graag of dit gaat lukken!

  Ik zou het stukje eigenlijk morgen al willen gebruiken…

  Groetjes Kim Megens
  Didactiek en Marketing
  Reinders Oisterwijk

  1. Beste Kim,

   Bedankt voor je reactie.

   Zou je je vraag door kunnen sturen naar info@oefenweb.nl, mijn collega kan je dan verder helpen om de juiste input aan te leveren.

   Met vriendelijke groet,

   Het Oefenwebteam

 2. Beste Fenna,

  Heb ik al gedaan, maar nog geen reactie weten te krijgen! Misschien helpt het als jij dit berichtje doorstuurt? Alvast bedankt!

  1. Hoi Kim,

   Ik heb ‘m doorgezet naar de betreffende collega!

   Groet,

   Het Oefenwebteam
   FennaComments are closed.