Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Meenemen op vakantie? Oefenweb in de koffer!

vakantieDe dagen worden tropisch, de schoollokalen ruiken naar zonnebrand en de zomergarderobe wordt afgestoft. De vakantie staat voor de deur! Of u nu met uw wagen volgeladen naar de camping in Zuid-Frankrijk rijdt, het vliegtuig neemt naar verre oorden of lekker thuisblijft, kinderen kunnen Oefenweb altijd en overal spelen.

Geen roamingkosten, dus overal internet!

Het is u misschien bekend dat halverwege juni 2017 alle roamingkosten binnen de EU afgeschaft zijn. Dit betekent dat u zonder extra kosten kunt internetten in het buitenland.* Uw leerlingen of kinderen kunnen hun vaardigheden dus op peil houden vanaf de camping, het strand en vanuit hun eigen achtertuin.

Oefenweb, zon en ijsjes

We zijn een groot voorstander van lekker voetballen, zwemmen, hutten bouwen, vakantievriendjes maken en nieuwe werelden ontdekken en daar is de zomervakantie perfect voor! Zo kunnen kinderen hun batterij opladen om er in het nieuwe schooljaar weer stralend tegenaan te gaan op school. Wel zien we na de zomer bij veel kinderen een dip in hun Oefenwebscores en moeten kinderen echt weer even inkomen. Misschien dat u om die reden uw leerlingen aan wilt moedigen om toch af en toe te spelen. Oefenweb, zon en ijsjes combineren uitstekend, weten wij uit ervaring!

* Controleert u wel even of uw provider een limiet heeft gesteld op uw onbeperkte databundel.