Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Online en adaptief Engels oefenen en volgen met Words&Birds

Online en adaptief Engels oefenen met Words&Birds

Nieuw Oefenwebproduct: Words&Birds!

Tijdens de NOT wordt de eerste versie van Words&Birds gelanceerd! Samen met EarlyBird hebben we dit online Engelse oefenprogramma ontwikkeld voor spelers van 8 t/m 18 jaar. Met Words&Birds kunnen spelers online en adaptief Engels oefenen.

Het Engelse neefje van Rekentuin en Taalzee is uiteraard ook voorzien van ons innovatieve adaptieve systeem. Hiermee krijgen spelers altijd opgaven aangeboden op hun eigen niveau. Dit maakt Words&Birds niet alleen efficïent maar ook motiverend en uitdagend voor zowel laag- als hoogvliegers.

Met Words&Birds oefenen spelers Engels spelenderwijs en op hun eigen niveau. Ze laten de vogels in hun wereld vliegen door Engelse taalspelletjes te spelen, zoals spelling, woordenschat en andere uitdagende spellen. Hoe beter ze worden, hoe meer vogels er in de lucht vliegen. Tegelijkertijd is hun ontwikkeling tot in detail te volgen en worden prestaties automatisch vergeleken met leeftijdsgenoten.

Words&Birds is als oefenprogramma te gebruiken naast elke lesmethode en bevat ruim 20.000 gevarieerde opgaven ontwikkeld door taalexperts van EarlyBird. De opgaven zijn gebaseerd op niveau A1, A2 en B1 van het Europees Referentiekader voor talen.

We hebben Words&Birds ook gekoppeld aan Rekentuin en Taalzee. Hierdoor kunt u na lancering het programma eenvoudig bijbestellen vanuit de beheerdersomgeving en blijven de inloggegevens van u en uw spelers gelijk. Speciaal voor de vroege vogels geven wij 10% introductiekorting op Words&Birds. Dit biedt u de mogelijkheid om Words&Birds voordelig uit te proberen met een aantal spelers. Wees er snel bij, want deze vroege vogelkorting loopt t/m 28 februari 2015!
w&b - promotion graphic