Wilt u meer weten over Oefenweb, onze unieke adaptieve techonolgie en onze producten? Of werkt u al met onze producten en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij organiseren prestaties en trainingen op maat.

Presentatie

We komen bij u langs en bieden een informatieve sessie over Oefenweb, onze producten en spellen, de resultatenrapportage en de adaptieve werking. Ook demonstreren we onze producten en beantwoorden we vragen. De sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

We komen graag kosteloos bij een stichting of bovenschoolse organisatie langs om ons verhaal te vertellen en leerkrachten van meerdere scholen van demonstraties te voorzien.
 

Training

Tijdens een Oefenwebtraining leert uw team alle mogelijkheden van onze programma’s en hoe de leeromgevingen het meest effectief worden ingezet in het onderwijs. Deze educatieve training wordt verzorgd door ons of één van onze partners. De duur van een training is gemiddeld zo'n anderhalf tot twee uur.

Bent u geïnteresseerd? Door onderstaand formulier in te vullen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Heeft u interesse in een presentatie of training?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie aan.

Uw naam

Uw e-mailadres

Naam van uw organisatie

Wat zijn uw wensen m.b.t. de training?

Welke dag/tijd voor de training heeft uw voorkeur?