Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Oefen thuis de belangrijkste schoolvakken met plezier

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Prowise Learn. Met onze programma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds oefent je kind zelfstandig rekenen, taal en Engels. Altijd op zijn of haar eigen niveau! Dit is mogelijk dankzij slimme technologie die is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Zo haal je met Prowise Learn het beste uit je kind.

Speciaal familie-abonnement

We hebben speciaal voor jou een familie-abonnement. Voor €50,- per jaar (incl. BTW) heb je voor vijf kinderen toegang tot oefenprogramma’s voor rekenen, taal en Engels. Na het eerste jaar is je abonnement per maand opzegbaar.

Bestellen
resultaten rapportage leerlingen

Rekenen, Taal en Engels

Met Prowise Learn oefenen kinderen van 4 t/m 18 jaar rekenen, taal en Engels. In een leuke spelomgeving vol plantjes, visjes en vogeltjes wordt je kind uitgedaagd. Hoe meer hij oefent, hoe mooier zijn spelomgeving. Met elke goed beantwoorde opgave verdient je kind muntjes, waarmee hij zijn prijzenomgeving kan opfleuren. Zo belonen we inzet en groei. En jij en en je kind hebben direct zicht op wat goed gaat en wat meer geoefend moet worden.

Oefenen op niveau motiveert

Prowise Learn werkt 100% adaptief. Dit betekent voor je kind:

  • De opgaven zijn altijd gebaseerd op het eigen niveau, niet op leerjaar of leeftijd.
  • Ons programma groeit met je kind mee en wordt vanzelf uitdagender. Is het te lastig? Dan doet het programma een stapje terug.
  • Alle relevante lesstof van rekenen en taal komt vanzelf aan bod, zonder dat je als ouder hier iets voor hoeft in te stellen.
  • Leuke spellen met beloning, je kind ontvangt direct feedback en ervaart altijd succes.
  • Direct zicht op wat goed gaat en wat meer geoefend moet worden.

 

oefenweb voor families

Leer efficiënter, leuker én uitdagender

Prowise Learn is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de wetenschap. Maar ook geïnspireerd op de sport- en gamewereld waar je altijd wordt uitgedaagd om verder te komen. Onze technologie combineert oefenen en volgen. Zo weten we waar een kind staat en zorgen we ervoor dat elk kind altijd op zijn of haar eigen niveau wordt uitgedaagd. Want onderwijs op maat helpt kinderen sneller vooruit.