Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Prowise GO – Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

Bied je je leerlingen graag afwisseling, extra uitdaging, of herhaling van de lesstof? Dit is goed mogelijk met de online leeromgeving Prowise GO.

Vanuit de overtuiging dat de basis voor goed onderwijs start bij de leerkracht, biedt Prowise nu Prowise GO. Een complete online leeromgeving voor leerkrachten en leerlingen, zonder de IT-zorgen. Oefenweb is sinds dit schooljaar onderdeel van Prowise. Een eerste samenwerking uit zich in een koppeling van onze oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds met Prowise GO.

Prowise GO is de oplossing voor de hele school. Voor slechts €6 (excl BTW) per leerling per jaar hebben al je leerlingen én leerkrachten, vanaf ieder device toegang tot hun eigen online leeromgeving en meer! Daarnaast biedt Prowise GO inzicht in de leerresultaten van de leerlingen én heb je als leerkracht en school geen omkijken naar de IT-infrastructuur. Zo kun jij je tijd volledig besteden aan onderwijs geven.

Een portaal met eigen oefenroute voor elk kind

Je leerlingen zien in één oogopslag met welke programma’s ze aan de slag kunnen. Dankzij single sign-on starten ze direct met alle oefenprogramma’s van Oefenweb, Prowise Presenter of andere educatieve software. Elke leerling volgt zijn eigen oefenroute terwijl het met plezier oefent en altijd succes ervaart!

Beheer en klassenmanagement voor de leerkracht

Als leerkracht houd je in de hand wat de leerling op zijn of haar device doet. Je controleert en bepaalt welke sites leerlingen open hebben staan, volgt live hoe ze werken bij een opdracht of toets en brengt het werk van leerlingen onder de aandacht op het grote scherm. Maar er is nog veel meer mogelijk. Enkele voorbeelden:

  • Deel jouw scherm met een groep leerlingen om extra instructie te geven.
  • Pauzeer de devices terwijl je een klassikale instructie geeft.
  • ‘Bevries’ een website zodat ze enkel toegang hebben tot deze omgeving.

IT-beheer voor de school

Prowise neemt de volledige technische installatie én implementatie van Prowise GO voor zijn rekening. Daarnaast ondersteunt een speciaal team de school als het gaat om IT-infrastructuur en installatie en onderhoud van de hardware. Ook staat hun serviceafdeling tot je beschikking bij vragen of problemen rondom IT.

Prowise en Oefenweb werken samen aan beter onderwijs

Waarom Oefenweb en Prowise mooi samengaan? Beide organisaties zijn in 2009 ontstaan vanuit dezelfde wens om het onderwijs te ondersteunen. Waar de basis van Prowise ligt bij innovatieve technologie, ligt dit van Oefenweb bij de wetenschap. Door onze expertise op het gebied van hoe kinderen leren (wetenschappelijk onderlegd) en in eigen beheer ontwikkelde devices (hoogstaande technologie) te combineren, heb je het beste van twee werelden. Een sterke basis voor een complete leeromgeving met onderwijs en service op maat voor elke leerkracht en leerling!

Voor vragen over Prowise GO en of dit voor jullie school als Oefenwebgebruiker interessant is neem je contact op met Prowise via info@prowise.com of ga naar www.prowise.com/prowise-go.