Login Demo
Bel ons op: 020 89 69 444 Online adaptief rekenen & taal oefenen op school en thuis

Scholen

Adaptief oefenen van de kernvakken naast elke methode

Zoek je oefenmateriaal en ben je werkzaam op een school? Dan ben je hier op het juiste adres. Onze online oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds zijn te gebruiken naast elke methode. Je leerlingen oefenen zelfstandig en spelenderwijs rekenen, taal en Engels. Wat maakt ons uniek? Oefenweb is het enige onderwijsprogramma dat de lesstof automatisch op het juiste niveau van de leerling aanbiedt en herhaalt. Vooraf instellen of toetsen is dus niet meer nodig.

Automatiseren en herhalen van de lesstof

Met Oefenweb oefent iedere leerling, van kleuter tot groep 8-leerling, altijd op zijn eigen niveau. Alles wat jouw leerlingen moeten kunnen voor rekenen, taal en Engels bieden we aan in Rekentuin, Taalzee en Words&Birds én meer. Of je nu op zoek bent naar extra uitdaging of herhaling voor jouw klas of een specifieke groep. Oefenweb biedt een compleet pakket voor al jouw leerlingen. Zoeken naar extra werkbladen of materiaal is hiermee voorgoed verleden tijd.

Extra oefenstof verrijkt, verdiept en beklijft

Niet enkel oefenen wat de methode vandaag biedt maar inoefenen, automatiseren en herhalen van de complete lesstof, naast de methode. Want alleen op deze manier beklijft het. En alleen zo werkt elke leerling echt op zijn eigen niveau. Geen grenzen op leeftijd of leerjaar. Dit is de basis voor een optimaal leerresultaat.

Leer efficiënter, leuker én uitdagender

Samen met onze partners, de Universiteit van Amsterdam en Cito, ontwikkelen we het ideale oefenprogramma. Dit is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de wetenschap. Maar ook geïnspireerd op de sport- en gamewereld waar je altijd wordt uitgedaagd om verder te komen. Onze technologie combineert oefenen en volgen. Zo weten we waar een kind staat en zorgen we ervoor dat elke leerling altijd op zijn/haar eigen niveau wordt uitgedaagd. Want onderwijs op maat helpt kinderen sneller vooruit.

Al 330.000 gebruikers en 2.000 scholen

Sinds de oprichting van Oefenweb in 2009 werken inmiddels 2.000 scholen met onze oefenprogramma’s. Bekijk onze video’s om te zien wat leerkrachten over onze programma’s zeggen. Waarom scholen Oefenweb gebruiken:

  • je leerlingen oefenen zelfstandig met veel plezier;
  • je biedt al je leerlingen motiverende oefeningen op niveau en voldoende uitdaging;
  • je ziet in één oogopslag de inzet en vorderingen van je leerlingen;
  • je kunt Oefenweb eenvoudig gebruiken als huiswerk-tool;
  • je hoeft niet na te kijken en geen oefenbladen te printen.

Starten met Oefenweb kan al vanaf één leerling

De beste manier om Oefenweb te ontdekken is het zelf te proberen. Dat kan al vanaf één leerling. Je bepaalt zelf het aantal licenties en wat je wilt oefenen met je leerlingen: rekenen, taal of Engels. Je betaalt slechts €3,- voor één jaarlicentie.

Een licentie is de toegang van één leerling tot één van onze producten: Rekentuin, Taalzee en Words&Birds.