Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

School gesloten? Je leerlingen kunnen thuis direct aan de slag met 100% adaptieve oefenstof!

Zitten je leerlingen verplicht thuis? Dankzij onze kosteloze proefperiode kunnen ze direct aan de slag met Prowise Learn. Met onze drie adaptieve programma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds oefent ieder kind op haar eigen niveau, op school én thuis.
Het Corona-virus zorgt voor een uitzonderlijke situatie waarbij het zelfs mogelijk is dat je leerlingen thuis komen te zitten. Het is niet nodig dat daarmee ook het onderwijs volledig stil komt te liggen. Zo kunnen we je vanuit Prowise bijvoorbeeld helpen aan adaptieve oefenstof waar de leerlingen thuis mee verder oefenen. Ook jij volgt thuis hun vorderingen.

Direct aan de slag
Het mooie aan Prowise Learn is dat leerlingen er direct thuis op hun eigen device mee aan de slag kunnen. Even inloggen en ze gaan van start. Als leerkracht hoef je geen opdrachten klaar te zetten of uit te printen en zelfs het nakijken van opdrachten gaat vanzelf. In het speciale lerarendashboard volg je de voortgang van je leerlingen, ook als ze thuis ingelogd zijn als de school gesloten is. 

Volledig adaptief
Prowise Learn bestaat uit de online oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Met deze drie programma’s oefenen je leerlingen spelenderwijs reken, taal en Engels altijd en automatisch op hun eigen niveau. Dit komt omdat onze software volledig adaptief is. 

Hoe werkt dat?
Zodra een leerling een opgave maakt, meet het systeem opnieuw de vaardigheid van de leerling. De volgende opgave wordt hierop gekozen. Dit heeft als resultaat dat elk kind automatisch opgaven op het juiste niveau krijgt en altijd succes ervaart. De adaptieve software monitort continu de prestaties en, in tegenstelling tot andere adaptieve programma’s, reageert direct op veranderingen. Op deze manier wordt het niveau van de opdrachten continu gefinetuned en ontvangt de leerling onderwijs op maat. Ook thuis! 

Bekijk de video voor meer uitleg

Gebruik Prowise Learn kosteloos tot 19 juni 2020!
Prowise Learn is volledig gratis te gebruiken tot en met 19 juni 2020. Na 19 juni 2020 wordt dit abonnement automatisch stopgezet. Uiteraard heb je dan de mogelijkheid om deze proefperiode om te zetten in een jaarabonnement. Hiervoor vragen we een bescheiden bijdrage van maar €4,- per leerling per jaar, exclusief btw. 

Wij zijn al een Prowise Learn-school!
Je kunt het aantal gebruikers van je Prowise Learn-abonnement kosteloos verhogen tot 19 juni 2020 door een mail te sturen naar learn@prowise.com. Na 19 juni 2020 wordt deze gratis uitbreiding automatisch omgezet in een betaald abonnement voor de extra gebruikers, tenzij je de uitbreiding met de extra gebruikers vóór 10 juni 2020 opzegt. Opzegging dient per e-mail te worden gedaan aan: learn@prowise.com

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via learn@prowise.com

Start direct de gratis proefperiode!