Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw: spelinstelling voor jonge spelers

spelinstelling voor jonge spelersMet één druk op de knop de geschikte spellen aanzetten voor je jongste leerlingen? Het kan nu met de ‘Beginner’ spelinstelling. Je stelt ‘m in voor de jonge spelers en ze kunnen direct en zonder instructie aan de slag.

Vernieuwde spelinstelling

Om het voor jou als leerkracht zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste spellen aan je leerlingen aan te bieden, is de spelinstelling vernieuwd. We merkten dat de alternatieve spelinstelling weinig gebruikt werd. Daarnaast kregen we vaak de vraag welke spellen geschikt zijn voor jonge spelers zoals kleuters. Zodoende hebben we besloten de alternatieve spelinstelling te vervangen voor een nieuwe instelling speciaal voor ‘Beginners’.

Snel van start

De ‘Beginner’ spelinstelling vind je in de beheerdersomgeving onder Beheer – Spelinstelling. Je kiest deze instelling voor bijvoorbeeld de hele school, een klas of slechts voor enkele leerlingen. In slechts een paar klikken ben je klaar en kunnen je leerlingen van start.

Geschikte spellen

Per programma hebben we een keuze gemaakt voor geschikte spellen voor jonge spelers. Dit zijn voornamelijk spellen die ondersteund worden door audio of afbeeldingen. Hier vind je per product een overzicht van de spellen in de ‘Beginner’ instelling.

Let op: de spelinstelling moet voor ieder product apart ingesteld worden.