Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Het uur van de staking

staking in het onderwijs 2017Het uur van de staking in het onderwijs

Lieve leerkrachten,

Op dinsdag 27 juni staakten duizenden leerkrachten uit het basisonderwijs. De hoge werkdruk en de lage lonen waren de reden voor deze ‘prikactie’. Oefenweb weet maar al te goed dat de leerkracht het allerbelangrijkste is in het leer- en ontwikkelproces van leerlingen in het onderwijs.

Aan ons dan ook de taak om het leven van leerkrachten eenvoudiger te maken. Wij zijn daarom voortdurend bezig onze programma’s zo gemakkelijk mogelijk inzetbaar te maken. Tenslotte staat er achter iedere leerling, die gemotiveerd oefent met onze programma’s, een spetterende leerkracht. Daarom willen wij jullie bedanken voor het mooie werk dat jullie verrichten.

Oefenweb heeft jullie nodig!

Dat jullie leerlingen motiveren zien wij maar al te goed in onze data. Op een normale dinsdagochtend tussen 8.30 en 9.30 spelen er zo’n 5.500 kinderen met onze producten. Ze maken samen ongeveer 185.000 opgaven gedurende dit uur. Tijdens de staking waren er slechts 705 kinderen actief, ze maakten samen zo’n 24.000 opgaven. De staking leidde bij ons dus tot 87% minder spelers en opgaven! Als de impact van de staking zo duidelijk bij ons te merken is dan zal dit vast ook voor andere plekken in Nederland gelden.