Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Tafeltjes oefenen in Rekentuin

tafeltjes oefenen in rekentuinVoor iedereen die al eens heeft gevraagd om een Rekentuinspel voor het online oefenen van de tafels hebben we een verrassing! We hebben op jullie verzoek het spel Tafels gelanceerd! Met Tafels kunnen kinderen nu online tafels oefenen op tijd en wordt het automatiseren van tafelsommen leuker en uitdagender.

Automatiseren van tafelsommen

In Tafels oefenen spelers de tafels 1 t/m 10. De verschillende tafelsommen worden per speler op het eigen niveau aangeboden met een variërende tijdslimiet van 5, 10, 15 of 20 seconden, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de opgave. Een speler kan dus binnen het spel van de tafel van 2 naar de tafel van 9 gaan en van 20 seconden per opgave naar 5 seconde per opgave. Zo willen we spelers nóg meer uitdagen in het automatiseren van de tafelsommen en leren ze tafeltjes oefenen op snelheid.

Tafels in de bonusomgeving

Tafels staat standaard in de bonusomgeving. Spelers hebben toegang tot het Tafelspel als in de basisomgeving het Vermenigvuldigenspel verschijnt. Wil je Tafels in de basisomgeving zetten? Dit kun je instellen via de spelinstelling in het lerarendashboard.