Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Tien jaar Oefenweb

Wat zijn we trots! Dit jaar vieren we ons tienjarig bestaan. Dit hebben we natuurlijk allemaal te danken aan jullie: onze fantastische gebruikers.

Wat in 2009 met de oprichting van Oefenweb begon is vandaag de dag uitgegroeid tot drie adaptieve leerprogramma’s met duizenden en duizenden gebruikers door heel Nederland. En, na de overname door Prowise, mogen we zelfs de eerste gebruikers uit Engeland en Duitsland verwelkomen.

Trots

De afgelopen tien jaar zitten vol met hoogtepunten en mooie ontwikkelingen. Wist je dat er al meer dan een miljard opgaven gemaakt zijn? Het zijn cijfers waar je bijna van gaat duizelen, maar we vinden het prachtig dat er dagelijks zoveel kinderen met onze software aan de slag gaan.

Nieuwe ontwikkelingen

Natuurlijk zijn we trots op de afgelopen tien jaar, maar we kijken vooral heel erg uit naar de toekomst. Er zijn weer mooie nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Denk hierbij aan de verkenning van interessante dashboard rapportages, slimme leerdoelen, koppeling met instructies en de integratie van Oefenweb in Prowise GO.

We willen jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen tien jaar en houden jullie natuurlijk op de hoogte over alle nieuwe zaken rondom Oefenweb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *