Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 020 89 69 444 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Vacature: Administratief medewerker (20 uur)

developerEen spin in het web, een alleskunner, een initiatiefnemer, het visitekaartje, een ontzorger… je komt deze termen altijd tegen in een vacature, maar waarom moet je nu reageren op deze baan?
Simpel, wij bieden een veelzijdige parttime functie (4 uur per dag) in hartje Amsterdam waar je gaat bijdragen aan onderwijs op maat!

Voel jij je thuis binnen een jong en enthousiast team en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Reageer dan nu!

Wat ga je doen?

  • Eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekers en klanten op kantoor.
  • Administratieve ondersteuning verlenen.
  • Notuleren bij in- en externe bijeenkomsten/vergaderingen.
  • Agendabeheer.
  • Verantwoordelijk voor boodschappen, lunches en beheer van de kleine kas.

Waar ga jij werken?

Op een mooie werkplek in hartje Amsterdam vlakbij het Waterlooplein. Samen met achttien gepassioneerde collega’s werken wij dagelijks aan één gezamenlijk doel: elke leerling en leerkracht voorzien van onderwijs op maat. Als administratief medewerker ben je dagelijks op kantoor ter ondersteuning van je collega’s. Word je enthousiast van het ondersteunen van een klein team en ben je in staat om werkzaamheden snel zelfstandig op te kunnen pakken? Dan zijn we benieuwd naar jouw reactie.

Oefenweb ontwikkelt adaptieve spelletjes voor het onderwijs, zoals Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Ruim 2000 basisscholen werken met onze producten. Wij gebruiken een wetenschappelijk onderbouwd adaptief systeem om opgaven voor spelers te selecteren. Elke gebruiker, beginner of gevorderd, oefent hierdoor altijd op het eigen niveau. Onze technologie vraagt om innovatieve ict-oplossingen. In de komende tijd zullen we onze systemen opschalen naar groter gebruik, onze producten uitbreiden met nieuwe spellen en volledig nieuwe leeromgevingen ontwikkelen.

Wat vragen wij?

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Iemand die woonachtig is in de regio Amsterdam.
  • Ervaring in een administratieve ondersteunende functie is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Een proactieve, flexibele en positieve werkhouding.

Wat bieden wij?

Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve pensioenregeling en reiskostenvergoeding) binnen een snelgroeiende en dynamische organisatie, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer en een gezonde teamspirit belangrijk. Bovenal kom je terecht in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie.

Zo kun je reageren

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv én motivatiebrief naar ons te mailen via vacature@oefenweb.nl. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Voor vragen kun je bellen naar +31 (0)20 8969 444 of mailen naar vacature@oefenweb.nl.