Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 020 89 69 444 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Vacature: Full Stack Developer (32-40 uur)

developerAls Full Stack Developer ga jij werken aan een totaaloplossing binnen Oefenweb. Het is daarom belangrijk dat jij je weg kan vinden in zowel front-end als back-end. Ben jij onze nieuwe Full Stack Developer die weet wat het is om met specialisten te werken en kan denken in het groter geheel? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen van hoogwaardige code voor een grote verscheidenheid aan onderdelen van onze bestaande en nieuwe applicaties.
  • Meedenken over de architectuur van onze code. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn dat de code schaalbaar, herbruikbaar en testbaar is.
  • Actief deelnemen aan brainstormsessies met de andere teamleden die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn.
  • Implementatie van nieuwe functionaliteiten.

Waar ga jij werken?
In hartje Amsterdam binnen ons Development team waar we werken volgens de Scrum methodiek in kleine teams van drie tot vijf mensen van verschillende disciplines. Iedere sprint duurt twee weken en iedere werkdag start je met je Scrum-team met een stand-up. Voor onze software-ontwikkeling maken we gebruik van Jira en Bitbucket/GitHub. Durf jij deze technische uitdaging aan te gaan waar je bezig bent met Product Development en werkt met een high traffic web applicatie (30.000+ gelijktijdige gebruikers) met meer dan twee miljard records?

Oefenweb ontwikkelt adaptieve spelletjes voor het onderwijs, zoals Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Ruim 2000 basisscholen werken met onze producten. Wij gebruiken een wetenschappelijk onderbouwd adaptief systeem om opgaven voor spelers te selecteren. Elke gebruiker, beginner of gevorderd, oefent hierdoor altijd op het eigen niveau. Onze technologie vraagt om innovatieve ict-oplossingen. De komende tijd zullen we onze systemen opschalen naar groter gebruik, onze producten uitbreiden met nieuwe spellen en volledig nieuwe leeromgevingen ontwikkelen.

Wat vragen wij?

  • Hbo/wo werk- en denkniveau inclusief enkele jaren relevante werkervaring.
  • Woonachtig in de regio Amsterdam.
  • Ervaring met diverse talen en tools zoals PHP MVC, MySQL, Unit testing en Git. 
  • Leergierigheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment te volgen en toe te passen in onze applicaties.
  • Goede analytische vaardigheden in combinatie met sociaal communicatieve vaardigheden.
  • Overige tools en technieken zoals Ansible, Vagrant, PHPUnit, Jira, Bitbucket, PHP7 en CI/CD zijn een pré. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve pensioenregeling en reiskostenvergoeding) binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer en een gezonde teamspirit belangrijk. Je ontvangt 25 vakantiedagen en flexibele werktijden, zodat je voldoende kunt ontspannen. Bovenal kom je terecht in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. 

Zo kun je reageren
We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv én motivatiebrief te uploaden via onderstaande knop. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Voor vragen kun je bellen naar ✆ +31 (0)20 8969 444  of mailen naar ✉ vacature@oefenweb.nl.