Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Vacature: Full Stack Developer (32-40 uur)

Ben jij er klaar voor om als Full Stack Developer veranderingen aan te brengen in de onderwijsmarkt? Dan is dit je kans! Oefenweb.nl B.V. is een snelgroeiend edtech-bedrijf dat innovatieve leerplatformen ontwikkelt voor het onderwijs wereldwijd. Ben je ambitieus, en wil jij ons komen helpen in onze missie om elk kind vooruit te helpen, dan zijn we op zoek naar jou. Fulltime, parttime, in overleg is alles mogelijk!

AMSTERDAM

Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen van hoogwaardige code voor een grote verscheidenheid aan onderdelen van onze bestaande en nieuwe applicaties.
  • Meedenken over de architectuur van onze code. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn dat de code schaalbaar, herbruikbaar en testbaar is.
  • Actief deelnemen aan brainstormsessies met de andere teamleden die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn.
  • Implementatie van nieuwe functionaliteiten ondersteunend aan “Serious Gaming”.
  • Werken met een high traffic web applicatie (300.000 gebruikers) met meer dan twee miljard records.

Waar ga jij werken?

Ons kantoor zit in een voormalig Synagoge in hartje Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je gaat daar aan de slag binnen ons Development team. We werken volgens de Scrum methodiek in kleine teams van drie tot vijf mensen van verschillende disciplines. Iedere sprint duurt twee weken en iedere werkdag start je met je Scrum-team met een stand-up. Voor onze software-ontwikkeling maken we gebruik van Jira en Bitbucket/GitHub. 

Oefenweb.nl B.V. is een Amsterdams tech-bedrijf dat tien jaar geleden is opgericht door de Universiteit van Amsterdam. We ontwikkelen slimme leerplatformen voor het onderwijs wereldwijd. Als team werken we aan het beste en meest innovatieve product, gebaseerd op AI, machine learning en wetenschappelijke inzichten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 300.000 dagelijkse gebruikers en hebben we onlangs ons platform op de Engelse en Duitse markt gelanceerd. 

Ons succes leidde tot de overname van Oefenweb.nl B.V. door Prowise in 2018, vooral bekend om haar digitale schoolborden. De komende tijd zullen we onze systemen opschalen naar groter gebruik, onze producten uitbreiden met nieuwe spellen en volledig nieuwe leeromgevingen ontwikkelen.

Wat vragen wij?

  • Hbo/wo werk- en denkniveau inclusief enkele jaren relevante werkervaring 
  • Ervaring met diverse talen en tools zoals PHP MVC, MySQL, Unit testing en Git.
  • Leergierigheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment te volgen en toe te passen in onze applicaties.
  • Goede analytische vaardigheden in combinatie met sociaal communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring met tools en technieken zoals Ansible, Vagrant, PHPUnit, Jira, Bitbucket, Jenkins en CI/CD zijn een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve pensioenregeling en reiskostenvergoeding) binnen een snelgroeiende en informele organisatie, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt 25 vakantiedagen (inclusief optie om 7 extra vrije dagen te kopen), en flexibele werktijden. 

Je komt terecht in een bedrijf waar we graag met elkaar samenwerken en plezier hebben! Ons motto is ‘work hard, play hard’ en dat vertaalt zich naar onder andere onze Borrelboot (borrelen en eten op de woonboot in de Amstel), spelletjesavonden, kerstontbijt en samen lunchen. We vinden het fijn als jij je thuis voelt op kantoor, dus neem gerust je favoriete sloffen mee van huis!

Zo kun je reageren
We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv én motivatiebrief te uploaden via onderstaande knop. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Voor vragen kun je bellen naar Marlijn Bouwman ✆ +31 (0)495 497110 of mailen ✉ vacature@oefenweb.nl of kom een keertje bij ons kijken en lunch gezellig met ons mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.