Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Vacature: junior sales medewerker (vervuld)

Update 22 juni 2016:
De deadline voor de vacature is verstreken, en daarmee is deze vacature gesloten. We gaan de reacties in behandeling nemen en nemen spoedig contact op met de sollicitanten. Bedankt voor alle enthousiaste reacties!

sales medewerker

Ben jij commercieel en dienstverlenend ingesteld, houd je van afwisseling en heb je affiniteit met onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Als junior sales medewerker (binnendienst) ondersteun je de sales afdeling in het binnenhalen en afhandelen van bestellingen. Onze voornaamste klanten zijn basisscholen waardoor kennis van de onderwijsmarkt absoluut een pré is. Je vindt het leuk om klanten en prospects proactief te benaderen. Ook onderhoud je bestaande relaties en geef je ondersteuning in de vorm van administratieve handelingen. Zo houd jij je onder andere bezig met het nabellen van aflopende en afgelopen abonnementen. Je bent communicatief sterk, commercieel vaardig en je vindt het prettig in teamverband te werken. Alle werkzaamheden binnen deze functie zijn gericht op ondersteuning van de afdeling sales & marketing.  

Jouw profiel:

  • kennis van de onderwijsmarkt;
  • HBO denk- en werkniveau;
  • snel ingewerkt in een complex ICT product;
  • 1-2 jaar werkervaring in een onderwijs- of salesfunctie;
  • werkt graag in teamverband en houdt van een informele sfeer;
  • commerciële instelling, proactief, accuraat, zelfstandig;
  • sterke communicatieve vaardigheden (een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift);
  • woonachtig in Amsterdam of in directe omgeving daarvan.

 

Wie zijn wij?
Wij ontwikkelen online leeromgevingen voor adaptief onderwijs. Bekende producten van ons zijn Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Zo’n 1.700 basisscholen werken met onze producten. Wij maken gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd adaptief systeem om spelers altijd op hun eigen niveau te laten oefenen. Deze technologie is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Elke gebruiker, beginner of gevorderd, oefent hierdoor altijd op zijn of haar eigen niveau. Voor meer informatie kijk op www.oefenweb.nl

Wat bieden wij?
Een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Een aanstelling voor drie tot vier dagen per week. Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarboven ontvang je 8% vakantietoeslag, 30 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en word je opgenomen in een collectieve pensioenregeling. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam!

Herken je jezelf in het beschreven profiel? Reageer voor 21 juni met CV en motivatie via vacature@oefenweb.nl.