Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Vacature: klantenservice medewerker (vervuld)

Update 20 juni 2016:
De deadline voor de vacature is verstreken, en daarmee is deze vacature gesloten. We gaan de reacties in behandeling nemen en nemen spoedig contact op met de sollicitanten. Bedankt voor alle enthousiaste reacties!

Kom werken bij Oefenweb!

Vind jij het een uitdaging om klanten optimaal te ondersteunen, houd je van afwisseling en heb je affiniteit met onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Als klantenservice medewerker ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende e-mails en telefoontjes van nieuwe en bestaande klanten. Je bent servicegericht en probeert klanten optimaal te helpen. Je kan een groot aantal verschillende vragen verwachten waardoor het  belangrijk is dat je een echte allrounder bent en kennis snel absorbeert. Je wordt er blij van als je weer een tevreden klant hebt geholpen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt de telefoon en handelt de binnengekomen mail af. Daarnaast ondersteun je de sales afdeling met diverse administratieve werkzaamheden.

De ideale kandidaat:

  • is dienstverlenend, eVacature klantenservice medewerkernthousiast;
  • heeft een flexibele, proactieve en leergierige houding;
  • gaat gestructureerd en georganiseerd te werk;
  • werkt graag in teamverband en houdt van een informele sfeer;
  • heeft sterke communicatieve vaardigheden (een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift);
  • is snel ingewerkt in een complex ICT product;
  • heeft affiniteit met het onderwijs;
  • MBO+/HBO niveau; ervaring in een klantenservicefunctie in een organisatie met digitale (onderwijs) producten is niet vereist, maar is wel een pre.
  • is woonachtig in Amsterdam of in directe omgeving daarvan.


Jouw eigenschappen?

Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen. Je kan goed zelfstandig te werk gaan en durft initiatief te nemen.

Wie zijn wij?
Wij ontwikkelen online leeromgevingen voor adaptief onderwijs. Bekende producten van ons zijn Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Zo’n 1700 basisscholen werken met onze producten. Wij maken gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd adaptief systeem om spelers altijd op hun eigen niveau te laten oefenen. Deze technologie is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Elke gebruiker, beginner of gevorderd, oefent hierdoor altijd op zijn of haar eigen niveau. Voor meer informatie kijk op www.oefenweb.nl

Wat bieden wij?
Een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Een aanstelling voor 38 uur per week. Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarboven ontvang je 8% vakantietoeslag, 30 vakantiedagen per jaar en word je opgenomen in een collectieve pensioenregeling. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam!

Herken je jezelf in het beschreven profiel? Reageer voor 17 juni per mail met CV en motivatie via vacature@oefenweb.nl.