Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Vacature: meewerkstage marketing/communicatie/klantondersteuning

Meewerkstage marketing/communicatie Oefenweb

Stagiair(e) gezocht!

Ben jij een energieke stagiair die van afwisseling houdt en ben je op zoek naar een meewerkstage? Heb je affiniteit met onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Oefenweb is op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team versterkt met het ondersteunen van haar klanten. Je vindt het leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren zoals: marketing, verkoop ondersteunende, secretariële en administratieve activiteiten. Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar voor 4 of 5 dagen per week!

Jouw eigenschappen?
Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen. Je kan goed zelfstandig te werk gaan en durft initiatief te nemen. Je werkt graag in teamverband en houdt van een informele sfeer.

Jouw werkzaamheden?
Je bent medeverantwoordelijk voor het klantencontact. Daarnaast zal je ondersteuning bieden bij verschillende marketing gerelateerde activiteiten. Het is een afwisselende stage, waarbij jouw communicatieve vaardigheden belangrijk zijn en je echt onderdeel van het team bent.

Je werkzaamheden omvatten:
– Mailcontact met bestaande en nieuwe klanten
– Telefonisch contact met klanten (helpdesk)
– Marketing ondersteunende werkzaamheden
– Kleine secretariële en administratieve taken

Jouw vaardigheden?
Je bent een enthousiaste teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken. Je volgt een communicatie/marketing/administratieve opleiding op MBO/HBO niveau. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wie zijn wij?
Wij ontwikkelen online leeromgevingen voor adaptief onderwijs. Bekende producten van ons zijn Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Wij maken gebruik van een wetenschappelijk bewezen adaptief systeem om spelers altijd op hun eigen niveau te laten oefenen. Deze technologie is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Elke gebruiker, beginner of gevorderd, oefent hierdoor altijd op zijn of haar eigen niveau. Voor meer informatie kijk op www.oefenweb.nl

Wat bieden wij?
– Een leuke en afwisselende stage
– Een inspirerende werkomgeving in hartje Amsterdam

Herken je jezelf in het beschreven profiel? Reageer per mail met CV en motivatie via vacature@oefenweb.nl.