Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Vacature: sales medewerker

vacature sales medewerker OefenwebHeb jij affiniteit met onderwijs en ben je commercieel ingesteld? We zoeken een sales medewerker. Wil je ons helpen met onze missie om kinderen altijd op hun eigen niveau te laten oefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat voor sales medewerker zoeken we?

Als sales medewerker vervul je een leidende salesrol binnen onze marketing & sales afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen en afhandelen van bestellingen. Onze voornaamste klanten zijn basisscholen waardoor kennis van de onderwijsmarkt absoluut een pré is. Je vindt het leuk om klanten en prospects proactief te benaderen. Ook onderhoud je bestaande relaties. Je houdt je bezig met het nabellen van proefabonnementen, aflopende en afgelopen abonnementen. Veel contact gebeurt telefonisch maar het kan ook voorkomen dat je bij een school langsgaat. Je bent communicatief sterk, commercieel vaardig en je vindt het prettig in teamverband te werken.

Jouw profiel:

  • minimaal 1-2 jaar werkervaring in een onderwijsfunctie, kennis van de onderwijsmarkt is een vereiste;
  • commerciële instelling, proactief, accuraat, zelfstandig;
  • HBO denk- en werkniveau;
  • sterke communicatieve vaardigheden (een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift);
  • woonachtig in Amsterdam of in directe omgeving daarvan.

 

Wie zijn wij?

Wij ontwikkelen adaptieve oefenprogramma’s voor het onderwijs. Bekende producten van ons zijn Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Met deze websites oefenen kinderen zelfstandig rekenen, taal en Engels. Zo’n 2.000 basisscholen en 300.000 kinderen werken inmiddels met onze oefenprogramma’s.

 

De adaptieve technologie waar we mee werken is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Op een nieuwe en innovatieve manier maken we het mogelijk dat elk kind automatisch oefent op zijn of haar eigen niveau. We gaan dus uit van wat een kind kan, waardoor hij of zij altijd succes ervaart en op het eigen niveau wordt uitgedaagd. Zonder dat hier toetsen of een instelling van de leerkracht aan vooraf gaat. Ook nakijken of oefenbladen printen is niet langer nodig. Met Oefenweb heeft elke leerkracht direct inzicht in het niveau van z’n leerlingen en hun meest gemaakt fouten. En al onze gebruikers hebben altijd op elk moment toegang, dus ook thuis. Wil je meer weten over deze vernieuwende manier van oefenen? Meer informatie lees je op onze website.

Wat bieden wij?

Een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het betreft een aanstelling voor 32 uur per week. Meer of minder uren is bespreekbaar. Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarboven ontvang je 8% vakantietoeslag, 30 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en word je opgenomen in een collectieve pensioenregeling. En niet te vergeten, een prachtige werkplek in hartje Amsterdam!

 

Herken je jezelf in het beschreven profiel van sales medewerker? Reageer met CV en motivatie via vacature@oefenweb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *