Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Vacature: schooladviseur

Heb jij affiniteit met het basisonderwijs? Wil je ons helpen elke leerling te voorzien van een 100% adaptief en online oefenprogramma? Lees snel verder en laat je verrassen door de functie als schooladviseur / medewerker sales & service basisonderwijs bij Oefenweb in hartje Amsterdam.

Jij zoekt:

Een baan bij een onderwijsgerelateerde organisatie waarbij je jouw kennis van het onderwijs kunt gebruiken om scholen te werven, maar ook te ondersteunen en adviseren in het gebruik van onze online oefenprogramma’s Rekentuin, Taalzee en Words&Birds.

Wij zoeken:

Een collega die scholen proactief benadert en enthousiast maakt over Oefenweb. Maar ook basisscholen ondersteuning en service biedt in het gebruik van Oefenweb. Elk contactmoment is voor jou een kans om de school meer informatie te geven over de mogelijkheden van Oefenweb. Want een oefenprogramma dat uitgaat van wat een kind kan en vanzelf met het kind meegroeit, daar heeft elk kind baat bij! Aan jou de taak (nieuwe) scholen hiervan te overtuigen.

Jij hebt:

  • 1-3 jaar saleservaring
  • kennis van of ervaring in de onderwijsmarkt
  • HBO denk- en werkniveau
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat ga je de komende tijd doen?

Jij bent het visitekaartje van Oefenweb, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s van het marketing- en salesteam handel jij alle telefoontjes en mails af. Door goed te luisteren, speel je in op de behoefte van de klant en creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden.

Daarnaast werf je actief nieuwe scholen. Je houdt je bezig met het binnenhalen en afhandelen van bestellingen en met het nabellen van proefabonnementen, aflopende en afgelopen abonnementen. Ook onderhoud je bestaande relaties.

Je maakt hierbij onder meer gebruik van ons CRM-systeem, waarbij jouw vlotte manier van communiceren je helpt bij een snelle en juiste (administratieve) afhandeling. Je werkt intensief samen met jouw team, zo vindt er wekelijks een stand-up plaats waarbij de taken worden verdeeld.

Wanneer ben je succesvol?

Je bent commercieel en praktisch ingesteld, een ondersteuner met een servicegericht karakter en je hebt lef. Je bent communicatief sterk, commercieel vaardig en je vindt het prettig in teamverband te werken. De onderwijswereld is je bekend of je maakt je deze wereld snel eigen door jouw proactieve instelling en nieuwsgierigheid. Binnen no time weten onze klanten jou te vinden en ben jij een schooladviseur-expert bij Oefenweb!

schooladviseurWij bieden:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een jong en professioneel team;
  • 32-38-urige werkweek met een marktconform salaris;
  • 30 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband);
  • een collectieve pensioenregeling.

 

Deze vacature is reeds vervuld!