Login Demo Bestellen NL | EN
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Vacature: Stagiaire Content

Wil jij graag bijdragen aan leuk en innovatief lesmateriaal dat in klaslokalen binnen heel Nederland dagelijks gebruikt zal worden? Ben je creatief, taalvaardig en heb je ervaring in het onderwijs? Kom stage lopen bij Prowise!

AMSTERDAM

Wat ga je doen?

  • Tekstmateriaal van diverse bronnen zoeken, lezen en beoordelen op bruikbaarheid. Je selecteert vervolgens geschikte fragmenten en bedenkt welke opgaven je hierbij kunt maken. Hierbij houd je rekening met de uiteenlopende leeftijden en (lees)niveaus van de kinderen die Taalzee van Prowise Learn gebruiken.
  • Het zal soms voorkomen dat je geen geschikt tekstmateriaal kunt vinden voor opgaven die je wilt maken. Je schrijft dan zelf teksten op maat.
  • We hebben veel ideeën over welke opgaven binnen ons systeem passen en die goed zijn voor kinderen om te oefenen. Jij bekijkt wat voor soort opgaven nog ontbreken en werkt je ideeën uit.
  • Ontwikkelen van veel opgaven! In allerlei vormen en maten en van makkelijk tot moeilijk. 
  • Nauw samenwerken met andere leden in het ontwikkelteam en meedenken over diverse lopende zaken.

Waar ga jij werken?

Ons kantoor zit in een voormalig synagoge in hartje Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je gaat daar aan de slag binnen ons educatieteam.

Prowise (voorheen Oefenweb.nl B.V.) is tien jaar geleden ontstaan vanuit wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien werken we aan adaptief en leuk digitaal onderwijs. Onze bekendste producten zijn Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Sinds vorig jaar zijn we onderdeel van Prowise geworden, waardoor ons bereik nog groter is geworden. Inmiddels werken ruim 300.000 kinderen dagelijks met onze producten.

Wat vragen wij?

  • Ervaring in het basisonderwijs.
  • Studierichting (academische) pabo, onderwijskunde, Nederlands of andere relevante studie.
  • Zelfstandigheid en accuratesse, daarnaast een leergierige werkinstelling.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kunt schrijven op een manier die kinderen begrijpen en die hen aanspreekt.

Wat bieden wij?

Wij bieden de mogelijkheid om vanuit hartje Amsterdam een bijdrage te leveren aan oefenmateriaal, dat in klaslokalen binnen heel Nederland dagelijks gebruikt zal gaan worden. Daarnaast vinden wij een goede werksfeer belangrijk en kom je te werken in een jong, enthousiast team. Ook een stagevergoeding is aanwezig en eventuele reiskosten worden vergoed. Stagedagen en stageduur zijn in overleg.

Zo kun je reageren

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv én motivatiebrief te uploaden via onderstaande knop. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Voor vragen kun je onze Corporate Recruiter Martijn Ottenheim bellen ✆ +31 495 497110 of mailen ✉ martijn.ottenheim@prowise.com.