Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Vakantiebaan: contentmedewerker (vervuld!)

Update 24 juli 2017:
Deze vacature is inmiddels vervuld.

vakantiebaan contentmedewerker OefenwebOefenweb koppelt met leerdoelen, help jij ons?

Heb je affiniteit met het basisonderwijs en ben je op zoek naar de leukste vakantiebaan van Amsterdam? Wij zoeken extra handen om ons verder te helpen onze opgaven te koppelen met leerdoelen. Dus ben jij student of leerkracht, wonend in Amsterdam en zie jij een bijbaan als contentmedewerker bij Oefenweb wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van het contentteam ga je aan de slag om al onze opgaven te koppelen aan de leerjaardoelen van SLO. Je voorziet honderden opgaven van het juiste labeltje. Natuurlijk helpen we je op weg en kun je altijd overleggen met je team. We verwachten wel dat je gestructureerd en zelfstandig werkt.

Wie is Oefenweb?

Wij zijn Oefenweb! Met een jong en enthousiast team ontwikkelen we populaire oefenspelletjes voor het onderwijs, zoals Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Zo’n 1800 basisscholen en 315.000 kinderen werken al met onze producten.

Word jij onze contentmedewerker?

Heb je HBO/WO werk- en denkniveau en ben je op zoek naar een vakantiebaan voor de maanden juli, augustus en september? Mail je motivatie en CV vóór 21 juli 2017 naar vacature@oefenweb.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe contentmedewerker!