Vakantiemodus nu volledig automatisch

09 oktober 2017 Fenna Oefenweb producten, Voor beheerders, Voor docenten, Voor ouders, Voor roots

vakantiemodus nu volledig automatischGoed nieuws: de vakantiemodus is geautomatiseerd!

“De vakantie staat weer voor de deur, gebruik de vakantiemodus om verval in de spelomgeving te voorkomen.” Dit zul je vanaf nu niet meer horen. De vakantiemodus werkt nu namelijk volledig automatisch.

Vooraf ingestelde vakanties

Aan het begin van het schooljaar zetten wij de vakantieweken per regio in ons systeem. De vakantiemodus wordt dan op de achtergrond geactiveerd, zodat er geen verval optreedt. Dat betekent dat we de functionaliteit ook uit de backend hebben gehaald.

Voor jou als beheerder of leerkracht dus een handeling minder en voor je leerlingen nooit meer verdorde plantjes of zieke diertjes door te weinig oefenen tijdens de vakantie.

2 gedachten over “Vakantiemodus nu volledig automatisch”

 1. Reinilde de Groot De Nijmeegse RT-praktijk schreef:

  Beste makers van Taalzee en Rekentuin,
  Tja, begrijpelijk maar jammer dat jullie de vakantiestand geautomatiseerd hebben want nu kan ik het niet meer handmatig instellen. Dit deed ik vaak voor leerlingen in mijn rt-praktijk zodat ze nooit verdorde planten kregen en altijd positieve mooie planten en dieren te zien kregen. Zo konden ze ook altijd zelf een keuze maken welke oefeningen ze wilde doen. Dit werkt mijn in ziens beter voor de motivatie bij kinderen die taal en/ of rekenen toch al lastig vinden. Zou ik het nog steeds zelf kunnen instellen?

  1. Fenna schreef:

   Beste Reinilde,

   Bedankt voor je berichtje.

   We willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om onze programma’s te gebruiken. We nemen je feedback mee in ons overleg.

   Met vriendelijke groeten,

   Het Oefenwebteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Oefenweb? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.