Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Verbeter de Engelse woordenschat met ‘What is it?’

Nieuw spel beschikbaar in Words&Birds

Engels is is een wereldtaal. Je komt het overal tegen: van Netflix tot op vakantie. Het spreken van deze taal kan een belangrijke vaardigheid zijn richting een maatschappelijke carrière. Met het nieuwe spel ‘What is it?’ in Words&Birds oefenen leerlingen hun Engelse woordenschat. 

Zoals je weet, voegen we met grote regelmaat nieuwe spellen toe aan Prowise Learn. Deze keer is Words&Birds aan de beurt. Met het splinternieuwe spel ‘What is it?’ gaan leerlingen aan de slag met hun Engelse woordenschat. 

Laagdrempelig 

Met dit nieuwe spel kunnen leerlingen op een laagdrempelige manier oefenen met de Engelse taal. Ze horen een Engels woord en mogen het plaatje aanklikken dat bij het woord hoort. Het niveau varieert van eenvoudig (bijvoorbeeld ‘pen’ of ‘star’) tot lastige woorden als ‘eraser’ of ‘caterpillar’.

Direct van start

‘What is it?’ komt automatisch voor alle spelers beschikbaar. Een kleine Engelse woordenschat kan helpen, maar gezien de aanwezigheid van deze taal in ons dagelijkse leven, is dit voor praktisch alle leerlingen geen probleem. Ze kunnen dus direct starten met het Engels oefenen.