Login Demo Bestellen
Bel ons op: 0800 5021 Online & adaptief rekenen, taal en Engels oefenen op school

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuw! Vulkaaneiland in Taalzee

De vakantie is voorbij, maar we houden het vakantiegevoel nog even vast met de nieuwe groepsprijs voor Taalzeespelers. We vervangen het Zeekasteel door een prachtig Vulkaaneiland. Gaat u mee op vakantie naar dit Taalzee-eiland?

Iedereen spaart mee

Helaas is het eiland nog erg kaal. Uw leerlingen kunnen hier verandering in brengen. Hoe meer munten zij samen verzamelen, hoe mooier het eiland wordt!
Het gemiddelde aantal muntjes van de spelers bepaalt hoeveel er zichtbaar is van het Vulkaaneiland. Dus elke speler kan een bijdrage leveren aan de nieuwe groepsprijs door te oefenen. Per speler rekenen we alle gespaarde munten, ook de munten die zijn ingewisseld voor prijzen. Spelers kunnen dus zowel sparen voor hun schatkist als voor de groepsprijs.

Spelers vinden het Vulkaaneiland via een link in hun schatkist en ziet er voor iedere speler in de groep hetzelfde uit.

vulkaaneiland in taalzee

Oude prijs verdwijnt

Met het verschijnen van de nieuwe groepsprijs worden ook de groepsmuntjes automatisch gereset. Het Zeekasteel verdwijnt daarmee en vanaf dat moment kunnen de groepen weer opnieuw beginnen met sparen voor de nieuwe groepsprijs.

Op vakantie naar het Vulkaaneiland!

Benieuwd wat er gebeurt op het eiland? Ga snel aan de slag en spaar het hele eiland zichtbaar. Hebben jullie het Vulkaaneiland compleet? Mail ons dan een foto en de naam van de groep. We vermelden jullie dan op onze website én de eerste groep ontvangt een leuke verrassing.